Vabadussõjamedalid ...

Midagi virtuaalmuuseumi sarnast ...
pren.ska
Huviline

Re: vabadussõjamedalid ...

Postitus Postitas pren.ska »

Elan "tutthabeme" (K.A.Hindrey) õe majas, kõrval lagunev "pirgimaja"(Ado Birk). Ühel oli kinnisvara Liivimaal, teine mingi aeg EW saadik Lätis, nii et nende kaudu võis juubelimedal siia sattuda. Sõjamehed nad muidugi polnud. Tänan info eest, kuid kinnitusest on vist piltidel midagi puudu? Mingi klamber narmendavas otsas?
Kasutaja avatar
Fenrir
Kasutaja

Postitus Postitas Fenrir »

Tahad minu medalit ka?
PEACE
pren.ska
Huviline

Postitus Postitas pren.ska »

Lp Grenadier Fenrir! Ikka tahan näha ja lugu selle juurde. Olgu või koolis postmarkide vastu saadud- juba andja nimi on niidiots, mida pidi saab edasi minna. Loobuda jõuad alati, hiljem tagasi saada väga raske... Nii et ära rabele. JM
Kasutaja avatar
Fenrir
Kasutaja

Ega ma ei anna:D Niisama lollitan,muud ma ei tea,oli mu vanavanavanaisa oma,teenis vabadussõjas.
PEACE
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

Fenrir kirjutas:Ega ma ei anna:D Niisama lollitan,muud ma ei tea,oli mu vanavanavanaisa oma,teenis vabadussõjas.
Ei ole siin midagi, lao aga medali pilt ja vanavanavanaisa nimi lagedale ja küll mehed siin juba panevad üksipulgi ta sõjaajaloo kokku :)
Raudrist
Veteran

Postitus Postitas Raudrist »

Fenrir kirjutas:Ega ma ei anna:D Niisama lollitan,muud ma ei tea,oli mu vanavanavanaisa oma,teenis vabadussõjas.

Liivakasti naljad jäägu lasteaeda :wink:
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
Kasutaja avatar
Fenrir
Kasutaja

Raudrist kirjutas:

Liivakasti naljad jäägu lasteaeda
Jube sõjaväekord siin :D

Vanavanavanaisa nimi oli Julius Leius.

Ma tean niipalju,et oli pagar Tartus seal,kus praegu suur kaubamaja on.Omas mingit firmat Peterburis,edasi sellest firmast ei tea.Omas Tartumaal Ilmjärvel talu.Enne sõda müüs maha selle.Võitles II maailmasõja ajal sakslaste poolel,tapeti 1944 seal Tartu lahingus.Tahaks muidu tema kohta rohkem infot ka.
PEACE
Vasta

Mine “Kollektsioonid/Collections”