Kuum detsember 2010
Re: Kuum detsember
Justjust, vinge pilt. Kas on teada, mis üritus ja millal?
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Tänan, frits66!
Asi klaar ja tänud! Vanasti ripnes antiikne lipp ka Pärnu linnavalitsuse küljes aga Viisitamme ajal asendati see mingil segasel põhjusel liiklusmärgiga
...

Pole õrna aimugifrits66 kirjutas:Mis aastast see foto?

ei tea mis vapp see seal ukse kohal akende all on...Kriuks kirjutas:Asi klaar ja tänud! Vanasti ripnes antiikne lipp ka Pärnu linnavalitsuse küljes aga Viisitamme ajal asendati see mingil segasel põhjusel liiklusmärgiga...
- Parabellum
- Huviline
Pakun,et maakonna vapp.kaapekakk kirjutas:ei tea mis vapp see seal ukse kohal akende all on...Kriuks kirjutas:Asi klaar ja tänud! Vanasti ripnes antiikne lipp ka Pärnu linnavalitsuse küljes aga Viisitamme ajal asendati see mingil segasel põhjusel liiklusmärgiga...
"Si vis pacem,para bellum."
eks ta vändra karu on.Parabellum kirjutas:Pakun,et maakonna vapp.kaapekakk kirjutas:ei tea mis vapp see seal ukse kohal akende all on...Kriuks kirjutas:Asi klaar ja tänud! Vanasti ripnes antiikne lipp ka Pärnu linnavalitsuse küljes aga Viisitamme ajal asendati see mingil segasel põhjusel liiklusmärgiga...
http://et.wikipedia.org/wiki/P%C3%A4rnumaa_vapp
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
frits66,oled vist rakvere poiss.sain kusagilt laka pealt öhe raamatu,kus on rakvere koolide vilistlased esimesest eesti ajast.on nimed ja ka pilte.kahjuks on lehed köik lahtised aga raamat tundus olema ösna mahukas.kusagil garaasis peaks alles olema.kui oled huvitatud-anna teada.vilistlaste kohta on kirjutatud ka pikemalt nende elust.
TO Frits: Mul kamraadi isa äsja lahkus( la alkohoola) ja oli seotud kudagipidi Rakvere EW aegse raamatukogu omale ulualla tassimisega. Nüüdseks vaid riismed, enamik mitte hinnalisi raamatuid, ehk inff huvitab? Oli seal saksa keelseid raamatiuid, Hamingwayd 1800 lõpust, jne.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Kui leiad veel midagi Rakveret puudutavat teemat raamatud,postkaardid,fotod kaardid alati nõus äri ajama 

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Kamraad Kriuks on ilusa foto minu kodutänavast ülesse pannud.Hea vaadata kohe.
frits66-le.leidsin raamatu lehed garaasist öles.praegu on pressi all,rulli on teised kiskunud.löhidalt-leiad sealt viru maakonna reaalgömnaasiumi lennud piltidega,rakvere linna öhisgömnaasiumi direktorid,öpetajad.raamatus on andmed neljast maakonna gömnaasiumist.1-rakvere kroonugömnaasium.2-saksa reaalgömnaasium.3-viru maakonna poeglaste gömnaasium.4-rakvere tötarlaste gömnaasium.vilistlaste pildid,mälestused,jutud vabadussöjast+pildid vabadussöjast osavötnutest.pöhiliselt koolide ajalugu al.1917 a.nööd tuleb vaadata,kuidas ma need asjad sulle kätte saan toimetada.antslast läheb busse köll öle eesti,aga kas rakvere poole läheb-ei tea.minul oleks köige parem saata taisto firma bussidega,sest neid juhte ma tunnen.kirjuta privasse.