Kunagi jäi Lasnamäe servalt ühest majast pihku üks Lutheri tool millel selline märk ja tähed:
Lennuväe baas.....? midagi sinna poole või....?
Põhja alla soditud punase värviga tähed P.C, need on sinna hiljem soditud
Imekombel on tool väga hästi säilinud. Ilmselt õigel ajal plehku pannud.
Vibu ja nool viitava EW armeele aga mida tähendavad LBK? LBK
Re: LBK
LB oleks Lennubaas, LK oleks lennukool aga LBK?
Siin üks Lennukoolile kuulunud kasarmukapi markeering LK:

Siin üks Lennukoolile kuulunud kasarmukapi markeering LK:

Tere,
mina sellele LK markeeringule lennukooli au-d ei omistaks , mul endal hulk EW aegset mööblit millel kah sama markeering ja millel lennukooliga ei ole mingit pistmist , kasarmukapp pärit tõenäoliselt Ilmar-i käest Rakverest tal kõik asjad militaarsed
Samas ega ma pead kah anna , et see kapp lennukoolist pärit ei ole.
mina sellele LK markeeringule lennukooli au-d ei omistaks , mul endal hulk EW aegset mööblit millel kah sama markeering ja millel lennukooliga ei ole mingit pistmist , kasarmukapp pärit tõenäoliselt Ilmar-i käest Rakverest tal kõik asjad militaarsed

No vähemalt fakt on see, et tegemist on EW-aegse kasarmukapigaTiburon kirjutas:Tere,
mina sellele LK markeeringule lennukooli au-d ei omistaks , mul endal hulk EW aegset mööblit millel kah sama markeering ja millel lennukooliga ei ole mingit pistmist , kasarmukapp pärit tõenäoliselt Ilmar-i käest Rakverest tal kõik asjad militaarsedSamas ega ma pead kah anna , et see kapp lennukoolist pärit ei ole.

Seda ta peaks olema küll jah , mind lihtsalt ennastki huvitab mis see LK tähendab , enamus asju mis minul selle markeeringuga on , on nö. kontorimööbel või muud ühiskondlikku kasutamist leidnud esemed.Asjad pärit täiesti erinevatest asutustest - vanast rongijaamast , vallamajast , laboratooriumist , viinatehasest jne.