Hõbedase haavatumärgi tähis?
Hõbedase haavatumärgi tähis?
Kas tähis oli märgi tagaküljel ja keskel suurelt või pandi neid ka märgi tagaküljele ja ülespoole väikese kasti sisse ja väikeses kirjas? Ehk saate aru mis ma mõtlen! Tänan.. Netist ei õnnestunud sellist leida...kas võib olla Poola koopia?
Re: Hõbedase haavatumärgi tähis?
Tootjamarkeeringuid Haavatumärgil on löödud nii üles, keskele kui ka allapoole, samuti ka allpoole päris serva ning nõelakinnitusele. Erinevaid tootjaid on olnud suht palju. Nt markeering "26" (B.H. Mayer) löödi ülespoole, nõelaliigendi alla ( L55 astikeses markeering, nt täiesti erinevatesse paikadesse ). Pane parem üks pilt märgi mõlemast poolest siia üles.
Maakaardid,dokumendid, tuletornid, meri ja laevandus.
Mingit kindlat tähist otsid või? Kõige parem on WAF-is WOUND BADGE alafoorumis markeering otsingusse lüüa ja näed kus see asub ja missugune peab olema.
vaatasin just keegi müüs ostas samasugust märki ja markeerin või see nummer oli ka sama
kas see võimalik????? ei ole ju!! järelikult see mis mulle pakuti ka koopia???

Issand, Sa näed ja ei mürista ? Ilmselt ksf! Relvamees on hea Isamaalane ja patrioot (ega muidu ei tunnaks huvi antud teema vastu?), aga miks ei ole antud talle natukegi arusaamist asjast ?relvamees kirjutas:vaatasin just keegi müüs ostas samasugust märki ja markeerin või see nummer oli ka samakas see võimalik????? ei ole ju!! järelikult see mis mulle pakuti ka koopia???

Küsija suupihta ei lööda 

Õige küll, kogemata lõin, vabandan!relvamees kirjutas:Küsija suupihta ei lööda

Kõige lihtsam on lisada PILDID. Jutu järgi ei saa öelda, et kas koopia või originaal. Samas ei saa kunagi ka pildi järgi 100% kindel olla.
Minu märgi markeering:
Minu märgi markeering:
ISE hõbedasi ei korja, aga mõned näited: 4(kuldne,hõbedane ja must), 100-L55, L53
- Manused
-
- L53ht.jpg (39.98 KiB) Vaadatud 11755 korda
-
- 100-L55.jpg (92.85 KiB) Vaadatud 11755 korda
-
- 4taga.jpg (59.17 KiB) Vaadatud 11755 korda
enda kogust 26 (B.H. Mayer- Pforzheim)
- Manused
-
- 26.jpg (33.59 KiB) Vaadatud 11706 korda