Kateloki küsimus
Kateloki küsimus
Üks katelok toodi mulle.Pilti ei saa praegu panna.Peale on kratsitud kõvasti kohanimesid ja initsiaale.Markeeritud MUO 746.Kas keegi oskab öelda mis maa toode on?
Re: Kateloki küsimus
Pane ikka pilt, markeering on ufo.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Vaata üle punasega märgitud kohad.
Kui markeeringuid ei leidu võib tegu olla ikkagi sakslaste valmistatud katelokiga.
Nimelt vorpis (neljakümnendate teisel poolel ja võibolla viiekümnendatelgi) peksasaanud Saksamaa töölistele ja talupoegadele erinevat sõjavarustust.
Kui markeeringuid ei leidu võib tegu olla ikkagi sakslaste valmistatud katelokiga.
Nimelt vorpis (neljakümnendate teisel poolel ja võibolla viiekümnendatelgi) peksasaanud Saksamaa töölistele ja talupoegadele erinevat sõjavarustust.
Mingi markeering on veel põhja all.Pildi peal näha kui tähelepanelikult vaadata.
Mul on küll kuri kahtlus, tegemist on veneaegse molliga.
Mul üks vene battledamage katelok millel markeering samasuguse ringi sees.Markeering kirillitsas ja tibake kõrgemal.Enda räbalat ja seda vaadates tunduväd täitsa ühtekad 

sanga peal on ju ring kus on vene kiriliitsa.
- Manused
-
- PC020104.JPG (23.84 KiB) Vaadatud 11165 korda
Homo homini lupus est
On keegi uurinud, sakslane võis katelokkide tootmisliinid venelastele juba enne sõda anda.
Kui mitte siis viidi liinid lihtsalt peale sõja lõppu Venemaale.
Kui mitte siis viidi liinid lihtsalt peale sõja lõppu Venemaale.
Keerutan oma räbalat ja võrdlen piltidega
....täitsa sama minu arvates.Venelane.