Homme panen foorumi mõneks ajaks lukku, sest kolin kodulehe ja foorumi teise teenusepakkuja juurde.
Ma ei oska öelda kui kaua see kolimise protsess aega võib võtta.
FOORUM LUKKU!
FOORUM LUKKU!
foorum.rindeleht.ee
Re: FOORUM LUKKU!
Ma loodan, et saab ühe päevaga kõik valmis nii, et väga hullu pausi ei tohiks olla.
Praegune seis, kus foorum on iga tunni aja tagant 5 minutit koomas, on palju hullem.
Praegune seis, kus foorum on iga tunni aja tagant 5 minutit koomas, on palju hullem.

foorum.rindeleht.ee
Militaaris tasub ka teade maha hõigata, muidu inimesed hakkavad paanikas amokki jooksma. Nii mõnelgi on Feissbuugi sõltuvuse asemel WH foorumi sõltuvus.
Seda võiks etapiliselt teha, näiteks kõigepealt veebileht ja kui see on püsti ja toimiv, siis pärast foorum. Siis oleks võimalik veebilehele sul vajadusel infot kirjutada, kui mingil põhjusel ületõstmine venib vms.
Pisike ettepanek veel - foorumil võiks oma url ka olla, foorum.wehrmacht.pri.ee (h t t p://www.wehrmacht.pri.ee/foorum/phpBB2/index.php asemel), eeldusel, et domeeninimi jääb ületõstmisel paika.
Pisike ettepanek veel - foorumil võiks oma url ka olla, foorum.wehrmacht.pri.ee (h t t p://www.wehrmacht.pri.ee/foorum/phpBB2/index.php asemel), eeldusel, et domeeninimi jääb ületõstmisel paika.
Viimati muutis funker, K Nov 03, 2010 8:55 pm, muudetud 1 kord kokku.
Hehe - seda rõõm lugedaNii mõnelgi on Feissbuugi sõltuvuse asemel WH foorumi sõltuvus.

Sedasi ma plaanisin jah, et kõigepealt leht ja seejärel foorum.Seda võiks etapiliselt teha, näiteks kõigepealt veebileht ja kui see on püsti ja toimiv, siis pärast foorum.
foorum.rindeleht.ee
Ümberregistreerimine võtab kauem aega kui ma eeldasin ja foorumi kolimine toimub loodetavasti homme.
foorum.rindeleht.ee