Näide Punaarmee riietusest
Näide Punaarmee riietusest
Punaarmee 12. polk Kaug-Idas 1921. a.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Re: Näide Punaarmee riietusest.
Suurepärane pilguheit noore armee garderoobi! Olin eluaeg mõelnud, et millised need kurikuulsad püülisõelumise kaatsad välja näevad, nüüd pilt selge.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)

Ja ma veel muretsen kui mu kalifeedel on põlved katki, et kas on sünnis neid kratile sätti.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Õige tõetruuduse saamiseks pead neid ikka rappima korralikultkass kirjutas:![]()
Ja ma veel muretsen kui mu kalifeedel on põlved katki, et kas on sünnis neid kratile sätti.

Paistab, et need ripnevate elementidega kintsukatted on vateeritud püksid, nii et väikesed rebendid ja katkised kohad eriti kandjat ei morjenda. Las püksid ripendavad, maailmarevolutsioon läheb edasi!
Pöörake ka tähelepanu jalavarjudele. Saapad paistavad olevat üksnes tähtsamatel ja kogukamatel ( kel jõud, sel ...
) isenditel ...

Veel samal teemal 

PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Nagu "Kariibi mere piraadid" 

Aga vähemalt ühel vandil on räige luksus vööl - välipudel!
majakavaht kirjutas:Õige tõetruuduse saamiseks pead neid ikka rappima korralikultkass kirjutas:![]()
Tuleb nii välja. Kes seda oleks veel arvanud.
Pole nii räbalais sõjavangide pilte ka veel näinu
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Keskmine mees ei viitsi isegi saapaid kanda

Pagana head pildid. Aga siiski pole see Punaarmee, kui esimese pildi allkiri õige on, vaid hoopis Kaug-Ida Vabariigi Rahvaarmee (ja ilmselt üks endistest partisanidest formeeritud polk pärast Primorjest väljalöömist 1921).