mis valmistatud 1956. aasta esimesel veerandil (üheaegselt ida-saksa armee asutamisega
Kuum september 2010
Re: Kuum september ...
Kuum (tegelikkuses pigem jahe ja tuuline) september sai avapaugu ida-saksa frentsi näol,
mis valmistatud 1956. aasta esimesel veerandil (üheaegselt ida-saksa armee asutamisega
).
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Arnold K. teenis EW lõpus Ratsarügemendis, siis Territoriaalkorpuses ning Porhovi all läks sakslaste poolele üle.
Seersandina Territoriaalkorpuses. Ratsaväe saaparosetid ja trafarett. Tema Noorkotka aegadest on säilinud 1930.a. väljaanne "Noorte kotkaste" põhimäärus. Samast kohast tuli ka teise mehe Ratsarügemendi laskekaustik, ilmselt eelmise mehe kamraad-kaasajateenija.
Seersandina Territoriaalkorpuses. Ratsaväe saaparosetid ja trafarett. Tema Noorkotka aegadest on säilinud 1930.a. väljaanne "Noorte kotkaste" põhimäärus. Samast kohast tuli ka teise mehe Ratsarügemendi laskekaustik, ilmselt eelmise mehe kamraad-kaasajateenija.
Täna saabusid mõned Jaapani lindiliistud. Haruldaseimad neist Vene Jaapani sõja kaherealine liist, koos 100% vapruse autasuga, liist Halhõn goli kampaania lindiga ning 1900-1901 Hiina ülestõusu ning Vene Jaapani sõja lindiga.

Ja kolm Saksa liistu. Esimene Badeni liistule loodan omaniku nime juurde leida - kombinatsioon on praktiliselt unikaalne. Omanik astus teenistusse 1897-1902 vahel, Kapten või Major I Maailmasõja teisel poolel, pärit Badenist.
Kaks viimast kahjuks vist minu kogus enam omale kohta ei leia (püüan rõhku panema hakata rohkem nimelistele liistudele - kvaliteedile) aga teine on siiski suhteliselt kummalise kombinatsiooniga Baieri liist, mida vist naljalt ei leia.

Ja kolm Saksa liistu. Esimene Badeni liistule loodan omaniku nime juurde leida - kombinatsioon on praktiliselt unikaalne. Omanik astus teenistusse 1897-1902 vahel, Kapten või Major I Maailmasõja teisel poolel, pärit Badenist.
Kaks viimast kahjuks vist minu kogus enam omale kohta ei leia (püüan rõhku panema hakata rohkem nimelistele liistudele - kvaliteedile) aga teine on siiski suhteliselt kummalise kombinatsiooniga Baieri liist, mida vist naljalt ei leia.

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Saabus 1950-te lõpu/60-te alguse ida-saksa paraadkuub.
Ajahammas on selle vastu üsna lahke olnud, kuid paraku on keegi ullike kõik kulinad küljest ära sikutanud.
Ajahammas on selle vastu üsna lahke olnud, kuid paraku on keegi ullike kõik kulinad küljest ära sikutanud.
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Täna sain oma kogusse Baieri Kuningas Ludwig III Risti ühekohalise autasuliistu "Lõuna stiilis" (loodud 7 jaanuar 1916 ning annetati kuni 1918). Prefektne seisukord, lint on ainult pleekinud kuid näitab sellisena kenasti vanust - just sellisena nad mulle meeldivad.

Kuidas küll varasemate aegade autasusid osati teha lihtsad aga samas ilusaid ja suursugused

Kuidas küll varasemate aegade autasusid osati teha lihtsad aga samas ilusaid ja suursugused

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kindralleitnant Nikolai Reek'i autolipp ja autojuhi "Eesti Autojuhtide & Mototehnikute Kutseühingu" liikmeraamat.

foorum.rindeleht.ee
Usha lipp on küll aus asi...
Endale laekus täna selline plakatikene:
Endale laekus täna selline plakatikene:
Imelisi asju tuleb ikka päevavalgeleuscha kirjutas:Kindralleitnant Nikolai Reek'i autolipp ...
Lipp tuli jah autojuhi poja käest, kes elab peaaegu et naabermajas.Nagu ma aru saan on siis tabatud kindralihärra autojuhi pärijad?
foorum.rindeleht.ee
Rapla kant ikka sügavas staganatsioonis.
Mis aasta teil praegu on?
Mis aasta teil praegu on?
Minule laekus üks kurgu kuivuse vastu võitlemise abivahend. Nimelt miskit Kmr. Divine ampluaast. Kena hitlerlaste joogipudel. Kahjuks pilte hetkel lisada ei saa.
http://www.zone.ee/grahv
Selle eest tuleb sul Prokuratuuri Sigitise ees vastust anda!grahv kirjutas: Kahjuks pilte hetkel lisada ei saa.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Siit peaks ühte kasti nägema:
http://www.aigrette.ee/index.php?lang=est&main_id=304
Ja sealt edasi klikkides sisu kaa..
http://www.aigrette.ee/index.php?lang=est&main_id=304
Ja sealt edasi klikkides sisu kaa..
- Manused
-
- medikas.jpg (50.07 KiB) Vaadatud 1581 korda
Viimati muutis Estoloog, P Sept 12, 2010 9:58 pm, muudetud 2 korda kokku.
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.