Küll aga õnnestus sattuda hommiku ahetuses ühe Signal'eid kohvrist lahtipakkiva vanataadi kõrvale ning nn Rebase nr tuli ilusasti ära ...
No 10.- eest poleks sealt midagi saanud aga ütleme nii, et hind oli piisavalt kliendisõbralikivalo kirjutas:Loodan, et Sa nüüd üle ei maksnud?
Kusjuures, kui ma seda kedrit ϟϟϟ - mehe käes nägin siis ma lausa aimasin sedaivalo kirjutas:Sain ka kaugjuhtimisega ühe kedri omanikuks.
Hästi öeldud.Kriuks kirjutas: Kusjuures, kui ma seda kedrit ϟϟϟ - mehe käes nägin siis ma lausa aimasin seda...
Eesti Sõjamuuseumi kogust. Sama masin, mis soomlaste poolt 2008. a suvel kingiti.majakavaht kirjutas:Kelle Stug see täpsemalt on (st kus ta muul ajal dislotseerub)?
See kinkimise fakt on üldse minust mööda libisenud. Aitäh.Kriuks kirjutas: Eesti Sõjamuuseumi kogust. Sama masin, mis soomlaste poolt 2008. a suvel kingiti.
Kriuks kirjutas:Eesti Sõjamuuseumi kogust. Sama masin, mis soomlaste poolt 2008. a suvel kingiti.majakavaht kirjutas:Kelle Stug see täpsemalt on (st kus ta muul ajal dislotseerub)?