hinnad?
Re: hinnad?
Tere,kas see raketikas ka müügiks on.
- eestileegion
- Huviline
Paraku mitte.
Vaata, lihtsalt vanainimestega on nii, et kui see neil 60aastat sahtlis juba seisnud on siis võib see seal edaspidi ka lebada. Ehk aastatepärast annab see endale kaubelda aga midagi kindlat ei saa öelda.
Vaata, lihtsalt vanainimestega on nii, et kui see neil 60aastat sahtlis juba seisnud on siis võib see seal edaspidi ka lebada. Ehk aastatepärast annab see endale kaubelda aga midagi kindlat ei saa öelda.
Ok pole küll ise mingi hinnaspets aga samas ajab suht pahaseks selline asi ,et üritatakse korraliku asja alla reaalse turuväärtuse kätte saada.samas on piltidelt näha et sinel igati korralik,leitud eestist ja originaalsuses ei kahtle ka keegi. Samas ei saa muidugi ka lisamatta jätta et kiivri lõuarihma eest,mille originaalsuses ise kaheldakse on üle tuhande eegi küsida tõesti sulaselge häbematus.samas ei sunni keegi kedagi seda ostma.sineliga sama lugu.kui häbematult kallis on,siis tuleb lihtsalt mööda turgu käia ja odavam otsida.Müüjale aga niipalju nagu ivalo soovitas,peale pole mõtet maksta,las parem seisab ja ootab oma aega.uscha kirjutas:Viimati osta.ee oksjonil olnud Polizei sinel oli 2000.- alghinnaga ja ühtegi pakkumist ei tehtud.
Peale oksjoni lõppemist võtsin müüjaga ühendust ja sain selle kätte peaaegu poole odavamalt nii, et praegusel ajal ei ole mitte 1000.- häbematult odav vaid hoopis 2500.- häbematult kallis. Saksa riietust on viimasel ajal väga palju liikumas ja hinnad on kõvasti kukkunud võrreldes sellega, mis need olid 2-3 aastat tagasi.
www.ehitaja.page.tl
Keegi ei ole kahelnudki sineli originaalsuses ja seiskukorra kohta pole ka ühtegi halba sõna öelda.
Samuti ei proovi kõik siin elu eest müüjale kotti pähe sikutada ja asja alla turuhinna kätte saada. Sai ju müüjale soovitatud, et pangu oma sinel osta.ee'sse oksjonile ja seal selgubki praeguse hetke turuhind. Selle asemel, et siin igalt poolt hinnapakkumisi võtta ja sealt midagi tuletada ning lõpuks jõuda järeldusele, et keegi ei paku õiget turuhinda oleks see sinel osta.ee peal ammu juba müüdud.
Koopia kahtlusega lõuarihm on mul tõesti mingi tuhande kroonise hinnaga lehel müügis aga enda kaiteks võin öelda nii palju, et kui seda müüks selle omanik otse siis ei oleks juurde märgitud, et esemel on "koopia kahtlus" ja teiseks see hind ei ole minu genereeritud vaid mulle ette antud.
Samuti ei proovi kõik siin elu eest müüjale kotti pähe sikutada ja asja alla turuhinna kätte saada. Sai ju müüjale soovitatud, et pangu oma sinel osta.ee'sse oksjonile ja seal selgubki praeguse hetke turuhind. Selle asemel, et siin igalt poolt hinnapakkumisi võtta ja sealt midagi tuletada ning lõpuks jõuda järeldusele, et keegi ei paku õiget turuhinda oleks see sinel osta.ee peal ammu juba müüdud.
Koopia kahtlusega lõuarihm on mul tõesti mingi tuhande kroonise hinnaga lehel müügis aga enda kaiteks võin öelda nii palju, et kui seda müüks selle omanik otse siis ei oleks juurde märgitud, et esemel on "koopia kahtlus" ja teiseks see hind ei ole minu genereeritud vaid mulle ette antud.
foorum.rindeleht.ee
Palju võib maksta 1939 aasta kompass? Kompass on ise korralik ja töötab.
Igale asjale on õigel ajal,õige hinnaga ostja olemas.
Kuna selgus, et telefonispetsialisti minust ei saa, siis hakkab üks Trägerfreguenzsystem TFb1 endale uut omaniku otsima. Lähem info foorumi sidevahendite/elektroonika osas. Kuna kahjuks ei oma antud seadme väärtuse kohta vähimatki aimu, siis pöördun abi saamiseks kaasfoorumlaste poole. On kellelgi arvamusi, mõtteid?
Mul seda sidetehnikat on aegade jooksul paar ühikut tekkinud ja tore oleks ka see kolmas sinna kõrvale soetada aga hinnast ei ole mul õrna aimugi. Pole sellist asja varem müügis näinud.
foorum.rindeleht.ee
Pole eriline ekspert,seega tahaks teada mis on max. hind sellise asja eest meiemail 

- Manused
-
- rinnakana.png (373.67 KiB) Vaadatud 13225 korda
Mina nii pädev pole,et midagi kindlat öelda aga väljamaa ässadele see võltsinguna pole silma jäänud.
Muidu kanad ikka sellised.
Asi 100% originaal 

Siin ka sellised kanad müügis:
http://www.ww2medalsbadgesandinsignia.c ... l-Insignia
http://www.ww2medalsbadgesandinsignia.c ... l-Insignia