Divinity ;)

Midagi virtuaalmuuseumi sarnast ...
Vasta
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Re: Divinity ;)

Postitus Postitas ivalO »

Uhke kirjaga karabiin!
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Postitus Postitas divine »

Laske lapsukestel minu juurde tulla! Tänan kaasfoorumlasi
Pilt
Pilt
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kasutaja avatar
desert eagle
Huviline

Postitus Postitas desert eagle »

Mis pudel see paremalt esimene on,huvitava karabiniga?
Kasutaja avatar
divine
Veteran

desert eagle kirjutas:Mis pudel see paremalt esimene on,huvitava karabiniga?
Eks ta jälle miski mittesõjaväelise organisatsiooni oma on. Vaata varustuse alla, seal pudeliteemas veel mõningad samast sarjast. Mul konkreetselt selline puudus (erinevus siis selles tagaküljel olevas kaelalt põhjale jooksvas rihmas). Ausalt öeldes olen sedasorti lähkritest loobunud, üritan keskenduda ainult rindel kasutatud pudelitele, aga see isend Eestis leid, nii et ei suutnud vastu panna.

Kui vaadata vaskpoolse pudeli topsi sangasid, siis on näha ilmselt välioludes tehtud ratsiga, kuna materjaliks miski jube peenike raudtraat, millist minu silm varem näind pole.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Väike aastaaruanne ka:
veebruar 2009
Pilt
ja täna
Pilt
uudishimulik
Veteran

Postitus Postitas uudishimulik »

Kiire arvutus~2 lähkrit kuus.Pole paha. :D
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Ilus varane pudel, kõik detailid JSB 36. Kahjuks on rihmad asendatud mittemilitaarpudeli omadega, seega palun tungivalt kõiki ringi vaadata oma kastides-kappides ja müüa mulle terved rihmad (võivad olla ka küpsiseks kuivanud, peaasi, et terved). Ja muidugi sorry selle inimese ees, kelle nina alt ma selle osta.ee-st järjekordselt ära ostsin (nipp on selles, et oma automaatpakkumisse tuleb lihtsalt normaalne number trükkida) :wink:
Pilt
Pilt
Pilt
Wiljandi
Huviline

Postitus Postitas Wiljandi »

divine kui palju see kollektsioon maksma läinud?
Homo homini lupus est
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Wiljandi kirjutas:divine kui palju see kollektsioon maksma läinud?
Ikka üle jõu, ikka üle jõu :lol:
Kasutaja avatar
Flaki-Poiss
Huviline

Postitus Postitas Flaki-Poiss »

Mitu Saksa pudelit Sul umbes on?
Ad victoriam, Ex machina Non sibi sed, Patria
Kasutaja avatar
relvamees
Huviline

Postitus Postitas relvamees »

Flak väike soovitus..vaata pilti ja loe kokku mitu puttlit seal on!!!!!!!!!!!
Kasutaja avatar
Flaki-Poiss
Huviline

Postitus Postitas Flaki-Poiss »

no piltidelt sain umbes 60,aga äkki tal on keldris või kusagil veel.
Vahet pole mis ma ütlen-ikka on loll lause
Ad victoriam, Ex machina Non sibi sed, Patria
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Flaki-poiss kirjutas:no piltidelt sain umbes 60,aga äkki tal on keldris või kusagil veel.
Paremad isendid on kõik näha viimaselt grupipildilt, niisama puelikestad ja topsid vedelevad sahvri ülemisel riiulil kastides. Pole neid jahtinud spetsiaalselt, kui soodsalt pihku jääb, olen võtnud. Vast mingi sadakond on kokku.
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Järjekordne Tav-i plönn, hirmsasti opereeritud kookospähkel ja kaks imelist anturaaži (tähelepanu väärib nende värvus, samuti kaunistab vasakpoolset perfektne läbiv kuuliauk)
Pilt
Ühtlasi tuletan meelde, et vajan jätkuvalt harilikule välipudelile rihmu! Hädasti!
Kasutaja avatar
divine
Veteran

divine kirjutas:Sattus pihku ilus pudel. Plasku, kork ja tops RFI 40, rihmad K.u.B.40, vildil paisab ainult 40. Topsil, korgil ja kahel rihmal originaalomaniku nimi. Lugu selline, et saksa soldat armus ühte Eesti tšikki nii ära, et loobus 44. sügisel isegi kablutamisest ja jäi siia. Hiljem muidugi võeti ta rajalt maha, mis temast edasi sai, pole teada. Tšiki pojapoeg on karlist maha jäänud varustuse ilusti kokku korjanud aastate jooksul, gaasimask, leivakott, vöörihm pandlaga jne. Paraku tahab elu elamist ja raske südamega on pojapoeg osa asju müügile paisanud, pudel ripub nüüd minu seinal.
Pilt
Elu on täis jõnkse ja jonkse. Täna potsatas mu postkasti selline kiri Prantsusmaalt:
Hello,
I have discovered that you own Karl Stieldorf's canteen which is incredible because I own his bread bag.
Please can you tell me all you know about karl stieldorf ?
I learned that he was in the kriegsmarine (certainly in the transport or in the marine artillery) . I can send you pictures of the bread bag if you want (in that case please give me your email). Did you recognize it (you have seen the bread bag at Karl Stieldorf grandson's home, where it is located his grandson ) ?
thanks a lot

Kui pildid tulevad, lajatan siia ka, ühtlasi läheb info pojapojale.
Vasta

Mine “Kollektsioonid/Collections”