tänud
 tänudKaebus esitatud,eks paistab mis juhtub

tänud
 tänud
 .Seda Heinsoo juttu olen ma varem kusagilt lugenud ka.
 .Seda Heinsoo juttu olen ma varem kusagilt lugenud ka. .............Kui kaebuse esitasin öeldi,et tuleb kirjalik menetlus..täna sain aga kohtukutse,tuleb hoopiski avalik kohtuistung juuli lõpus
 .............Kui kaebuse esitasin öeldi,et tuleb kirjalik menetlus..täna sain aga kohtukutse,tuleb hoopiski avalik kohtuistung juuli lõpus  

Isiklikult julgeks soovitada herr Frundsbergi, iseasi, kas tal on aega ja võimalusi.martiini kirjutas:Nii,et igasugune prii juriidiline abi,viited ja lingid antud teemal väga teretulnud.Olen sääl ikkagi üksi,ilma kaitsjata
Vaata selle müügi kommentaare ka:martiini kirjutas:Tänud.Seda Heinsoo juttu olen ma varem kusagilt lugenud ka.
Aga minu naljaloost.............Kui kaebuse esitasin öeldi,et tuleb kirjalik menetlus..täna sain aga kohtukutse,tuleb hoopiski avalik kohtuistung juuli lõpus

See on juhul, kui seaduseparandus on tagasiulatuva jõuga. Elame kisaks õigusriigile ka seadusriigis ja juristid lähtuvad mõnuga seadustest , mitte tervest talupojamõistusest.sturman kirjutas:martiinil peaks mured murtud olema ja mingit karistust järgneda ei saa.
tugevdatud nõudeid deaktiveeritud tulirelvade liikumise ja kollektsioneerimise kohta