Tehnika kohapealt olen täielik võhik ja fotodelt suutsin tuvastada ainult seda, et tegu on BMW'dega.
Miks neil nii kummalised kriidiga joonistatud numbrid on?
BMW R 12 -ed. Ilmselt tõesti alles uued masinad, kahju et pole tagant pilti näha. Tehasest olid sellised numbrialused masinatel juba küljes, nende asemele/peale kinnitati tegelik number või värviti ?
Tsiviilvarjandid jah,tehasest tulnud militaarvarjantidel ei olnud kataloogi järgi esimesi alumiiniumist jalatugesi,olin mingid teistsugused metallaretised.
Eks tsiviilvarjandid olid odavamad.
Ma usun, et nad olid värvitud juba seal. Aga soovi korral saab raami numbri põhjal küsida, arhiiv on päris kiire ja lahke vastama. Oskavad öelda, millal ja kuhu saadeti, heal juhul ka muud infot.
Tere.
Mul seepärast huvi, et kunagi sai Tallinnast üks R-12 toodud. Restaureerimise käigus leidsin ainult vasakpoolse kummipadja tagant valge joone ja musta värvi. Ülejäänud masin oli roheline ja omakorda ülevärvitud. Raami nr ei õnnestunus leida (vähemalt sealt kus ta peab olema). Raam on eesotsast tugevdusega. Nendel piltidel ma ei suuda neid neete näha.
Toomas.
Tugevdustega raam oli ainult tehases tehtud militaarversioonidel.
Tsiviili jaoks tehtud ratastel needitud ja keevitatud tugevdusi ei olnud,seega ew kaitseväele tulid tsiviilrattad(odavamad).