Väga ilus...aga kummaline seda näha vene sõjaväebushlati peal...LoCo kirjutas:Paar laadapilti...
See mees ostis hommikul pildil näha oleva Kotkaristi teenetemärgi. Hind olevat olnud 20k.
Kurtna laat.
No sain alles nüüd fotoka kätte, kuid ainus, mis Kurtnast jäädvustasin oli sissepääsu foto
: jube muda:
[img][img]http://i243.photobucket.com/albums/ff15 ... 041416.jpg[/img][/img]

[img][img]http://i243.photobucket.com/albums/ff15 ... 041416.jpg[/img][/img]
Re: Kurtna laat.
Laadalised võiksid tänast üritust veidi kommenteerida!
Igamees midagi kaasa ka nodis... Pildilolevad kolud jäid siiski vist järgmist laata ootama?
Igamees midagi kaasa ka nodis... Pildilolevad kolud jäid siiski vist järgmist laata ootama?
Ma võtsin ühe väga korraliku Arsenali gaasimaski, fotosid ja ühe 7.Jal.rüg. lipniku KV tunnistuse. Kui jõuan, siis teen pilte ka.
Minu jaoks oli laada valik väga kesine, seda just kastimajanduse osas. Ootused olid oluliselt kõrgemad. Aga sellele vaatamata, sain kenad kastid: IG kastil oli oluline pakendatud moona tähis sildil, siis paar viisakat 81 mm MP kasti ja eriti meeldis suur vene puukast, milles transporditi jalaväevastast miini OZM-152. Tegemist peaks olema 152 mm mürsu baasil valmistatud jurakaga.
Paar kasti pildil tulid juurde saarelt.

E
Paar kasti pildil tulid juurde saarelt.

E
Ostan 2. maailmasõja aegseid laskemoonakaste, -konteinereid, -korve ja -topse. Võivad olla puidust, metallist, papist, bakeliidist või punutud. Seisukord ei ole oluline.
Mina pidasin lubadust ja see ühtegi pilduja kasti juurde ei ostnud, ühe laengukarbi sain ja see läks asjaette.
Tegelikult pärast laata ühe kasti ikka sain...
Tagumine plekk kast, millega tegu?
Tagumine kast 45 mm vene AT moonale, mahutas 10 unitaarlasukomplekti.
E
E
Ostan 2. maailmasõja aegseid laskemoonakaste, -konteinereid, -korve ja -topse. Võivad olla puidust, metallist, papist, bakeliidist või punutud. Seisukord ei ole oluline.
Kaste oli laadal päris ilusaid!
-
- Veteran
ivalo pidistatud kastihunnikut sai natuke hõrendatud. 

See teada lett oli veel suletud kui minu laadapäev läbi sai, seega jäi uudishimulikule ka natuke osturõõmu 

Kui palju sellest IF8-st originaali oli?ivalo kirjutas:Pildilolevad kolud jäid siiski vist järgmist laata ootama?
Ah,et peale mitmendat Kalja ikka midagi näppu jäi..speedsta kirjutas:Mina pidasin lubadust ja see ühtegi pilduja kasti juurde ei ostnud, ühe laengukarbi sain ja see läks asjaette.

Sa nagu vana Rinde-Laada fotograaf,lase mõni vürtsikas pilt ka.
Selle väikse pildi puhul saab öelda, et vähemalt kasti esiosa pole õige. Puuduvad kõverjupi kinnitamise klambrid (no paljudel võib olla need ka aja jooksul hävinenud, aga siis vähemalt nende nukid/jäänused näha) ja samuti kasti allservas nurkades olevad tõstmise aasad. Üldjuhul on need hilisemad mudelid (ilma toruraamita kärud) uue/taastatud plekiga.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Parem olla kui näida.
Loodetavasti ei pane kastifännid pahaks, kui siinse väitluse korraks katkestan, et oma "saagiga" veidike liputada.
Ühtegi kasti koju ei vedanud, kuid see-eest sai paar pääkolu otsa torkamiseks mõeldud jupstükki soetatud.
Kahekümne viie raha eest EV piirivalve algusaegade nokats ja kahe Jakobsoni eest vassistlike röövvallutajate 1942. aasta igitrendikast moekollektsioonist pärinev plekk-kaabu (värv pole küll originaal, kuid koor ise on see-eest kõva ja viisakas seisukorras).
Ühtegi kasti koju ei vedanud, kuid see-eest sai paar pääkolu otsa torkamiseks mõeldud jupstükki soetatud.
Kahekümne viie raha eest EV piirivalve algusaegade nokats ja kahe Jakobsoni eest vassistlike röövvallutajate 1942. aasta igitrendikast moekollektsioonist pärinev plekk-kaabu (värv pole küll originaal, kuid koor ise on see-eest kõva ja viisakas seisukorras).
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
-
- Huviline
Kui kellegile peaks ivalo pildistatud letist" midagi meeldima,siis pooled neist kastidest on alles...