Raamatus on mõni pilt veel, kus kange mees poisikesena pääl.
Ta ütles jah, et pärast infarkti ei ole enam mälu endine. Eks see kipub nii olema, et tuleb mitu korda üle küsida, võibolla tulevad siis jälle mõned järgmised nimed... aga neid kolme meest oskas ta kohe nimetada ja kontrollis veel ühest nimekirjast, et ehk tuleb keegi veel meelde... Üks neist on veel elus, niiet, kui aega saan püüan ka temaga kontakteeruda.brunner kirjutas:Isand Loco,kas vanahärra midagi "Luisu Uunost" ei rääkinud? See oli esimene nimi mis tal fotot nähes üle huulte libises. Foto tegemise aja ja koha ütles kah. Herr Nugiseks oli väga önnelik seda pilti nähes,palus ühte endale-sai köik mis mul üle jäid.Ta arvas,et hää tuttavatele kinkida.
Muuseas mingiaeg sai neid fotosid ;sinu lahkel loal ;Anu Fotost 10 koopiat tellitud.Päälegi on see pilt mul fotupuketis( http://s244.photobucket.com/albums/gg5/ ... dapilt.jpg ) üleval. Ei osanu ma sinna seda lokufotut pääle tuunidaPersse-jälle mina süüdi!Hirmus on see Eesti elu.
hellöu ameerika.
majakavaht kirjutas:Intervjuu Nugiseksiga.
http://kultuur.elu.ee/ke487_nugiseks.htm
See vastus on hea:
Kuidas kommenteerite etteheidet, et sõdisite SS-mundris?
Aga venelased viisid ju Eesti sõjaväevormid kõik minema! Oleksime kindlasti pannud Eesti sõjaväevormid selga. See on venelaste süü, et pidime saksa vormis sõdima.
Kriuks kirjutas:Hea meel on mainida, et armastatud sõjasangar on jätkuvalt rõõmus ja teotahteline...
Lisatud pilt on signeeritud hr Nugiseks'i poolt Eesti lipu päeval ( 04.06.2008 ):
Brunneri ''Luisu Uuno'' osutus hoopis Hugo Ruisoks.Haraldi klassivend Laupa koolist.brunner kirjutas:Isand Loco,kas vanahärra midagi "Luisu Uunost" ei rääkinud? See oli esimene nimi mis tal fotot nähes üle huulte libises.
hää täädalabidamees kirjutas:Brunneri ''Luisu Uuno'' osutus hoopis Hugo Ruisoks.Haraldi klassivend Laupa koolist.brunner kirjutas:Isand Loco,kas vanahärra midagi "Luisu Uunost" ei rääkinud? See oli esimene nimi mis tal fotot nähes üle huulte libises.