Kuum aprill 2010
Re: Kuum aprill...
Selline veokonks:

Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Parem olla kui näida.
Teatavasti taandus Punaarmee 1941.a. korratult ja kiiresti. See seljakott on ka ilmselt nendest maha jäänud.
Tegemist siis venelaste ennesõjaaegse toodanguga. M1938?
Tegemist siis venelaste ennesõjaaegse toodanguga. M1938?
Ma juba ammu pikast talvest näost täitsa kaamme,nõdralt veel suudan küünarvarre abil hoida kolpa kukkumast klaviatuurile, ei ühtki vilku-välku tule tare ligidalegi. Mis elu see on!
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Ää ohka midagi naa kurvalt!
Sind ootab germaani karvakabi.
Sind ootab germaani karvakabi.
ma küll eriti märke ei kogu aga selle panin igaksjuhux kõrvale.

Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Super luks! "Ruusi kuldriste" on hakanud viimasel ajal suht ladusalt Eestisse siginemaKindral kirjutas:ma küll eriti märke ei kogu aga selle panin igaksjuhux kõrvale.

Mis kena punutud pael seal ülaääres on? Kas militaarne?Kindral kirjutas:ma küll eriti märke ei kogu aga selle panin igaksjuhux kõrvale.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
kle sai siin ostast üks kiiver ostatud ja vanal oli nii piinlik et asi nii kallix sääl läx ja andis selle päälekauba
ok, sorry see oli küll julm nali
Pael kaasaegne ja mittemilitaarne!

Pael kaasaegne ja mittemilitaarne!
Hää pott. Dekaal mõnusalt koorunud.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Mingi jutt ka juurde räägiti? Kahju, et nimi on maha kraabitud...Kindral kirjutas:Panen kiivrist ka mõne pildi ehk on huvi!

Nimest tõepoolest kahju, aga mitte iga päev ei näe 9 kõrvaga kiivrit!
Lugu, kui sellist muidugi vesta oli, oleks küll huvitav?
Lugu, kui sellist muidugi vesta oli, oleks küll huvitav?
Kahju jah, ei tea mis komme see selline? Aga lugu pole, väidetavalt eelmine suvi kuulutuse pääle toodud!
Vägev leid.LoCo kirjutas:Mingi jutt ka juurde räägiti? Kahju, et nimi on maha kraabitud...Kindral kirjutas:Panen kiivrist ka mõne pildi ehk on huvi!
Siit saab eeldada, et eks seal ikka üks korralik eesti nimi oli ja see kraabiti maha punavõimu hirmus.
Aga nüüd kus teised ajad, saab ehk jälgi ajada?