Kuum aprill 2010
Re: Kuum aprill...
Komendoride laskemärk. Esimese aasta väljalase- 1921.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Kurjam, see nüüd küll ilus asiRaudrist kirjutas:Komendoride laskemärk. Esimese aasta väljalase- 1921.

Tänan jahKriuks kirjutas:Kurjam, see nüüd küll ilus asiRaudrist kirjutas:Komendoride laskemärk. Esimese aasta väljalase- 1921.... Palju õnne!

Mutter on ka huvitav.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Tõesti, asju ikka tuleb!
Kel uhkeid aurahasid ja märke, kel tippe ja täppe!
Kel uhkeid aurahasid ja märke, kel tippe ja täppe!
Tänud kaasfoorumlastele infi eest. Pilti ei tahaks prgu ära anda, ehk kunagi tulevikus.
Aga täna saabusid kogusse veel sellised lahedad märkmikukaaned.
Kuna mul elukaaslane diplomeeritud nahakunstnik siis eeskätt pakkus see kena asjake huvi just TEMALE. Ohh, lõpuks ometi pole ma oma veidrustega kodus üksi.
Kuna mul elukaaslane diplomeeritud nahakunstnik siis eeskätt pakkus see kena asjake huvi just TEMALE. Ohh, lõpuks ometi pole ma oma veidrustega kodus üksi.

Mis seal plaadil täpsemalt kirjas on?MK kirjutas:Pilti ei tahaks prgu ära anda, ehk kunagi tulevikus.

Allohv. k
Jalav. inspektor.
Vp. IV
20. v. 34.
...on sinna kirjutet.
Jalav. inspektor.
Vp. IV
20. v. 34.
...on sinna kirjutet.
Tänased leiud...
- Balti Medal (1854-1855), annetatud John Pensto'nile, kes teenis laeval HMS Pembroke
- I MS paar - Briti Sõjamedal ja Võidumedal, annetatud India armee Majorile
- I MS paar - Briti Sõjamedal ja Võidumedal, annetatud Kuningliku Õhuväe Leitnand Goodwin'ile

Eriti rahul muidugi olen Balti Medali üle...

- Balti Medal (1854-1855), annetatud John Pensto'nile, kes teenis laeval HMS Pembroke
- I MS paar - Briti Sõjamedal ja Võidumedal, annetatud India armee Majorile
- I MS paar - Briti Sõjamedal ja Võidumedal, annetatud Kuningliku Õhuväe Leitnand Goodwin'ile

Eriti rahul muidugi olen Balti Medali üle...

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Krt, veab sul siis. Mu abikaasa on diplomeeritud psühholoog ja no teps mitte ei suuda ühe või teise kollektsioneeritava vidina vajalikkust talle ära tõestada:)MK kirjutas: Kuna mul elukaaslane diplomeeritud nahakunstnik siis eeskätt pakkus see kena asjake huvi just TEMALE. Ohh, lõpuks ometi pole ma oma veidrustega kodus üksi.
Coger kirjutas:Krt, veab sul siis. Mu abikaasa on diplomeeritud psühholoog ja no teps mitte ei suuda ühe või teise kollektsioneeritava vidina vajalikkust talle ära tõestada:)MK kirjutas: Kuna mul elukaaslane diplomeeritud nahakunstnik siis eeskätt pakkus see kena asjake huvi just TEMALE. Ohh, lõpuks ometi pole ma oma veidrustega kodus üksi.

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Ideaalses säilivuses Vabadussõja aegne müts.
Tegu on ilmselt väljajagamata peakattega, sest mütsimärgi jaoks tehtud auk on veel paari pistega kinni õmmeldud.
Nagu aru olen saanud siis peaks tegu olema Eesti oma toodanguga?

Tegu on ilmselt väljajagamata peakattega, sest mütsimärgi jaoks tehtud auk on veel paari pistega kinni õmmeldud.
Nagu aru olen saanud siis peaks tegu olema Eesti oma toodanguga?

foorum.rindeleht.ee

Vaene Kass vajus jälle kampjuuteri taga kokku! 

Lehte lahti tehes lõi silme eest mustaks. Ärkasin ca. tunni pärast näoli klaviatuuris. Pea veelgi uimane Hää leid!ivalo kirjutas:Vaene Kass vajus jälle kampjuuteri taga kokku!
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.