Luureandmed Sul päris õiged. Kmr Grahv küll mõni aeg tagasi ei olnud veel oma lõppotsust langetanudLoCo kirjutas:Luureandmete järgi on enamus Pärnu mehi hõivatud teiste tegemistega...

Luureandmed Sul päris õiged. Kmr Grahv küll mõni aeg tagasi ei olnud veel oma lõppotsust langetanudLoCo kirjutas:Luureandmete järgi on enamus Pärnu mehi hõivatud teiste tegemistega...
grahv kirjutas:Kuni siiani olid minu plaanid suhteliselt hägused. Kahjuks nüüdseks selgunud, et ka minu osalus jääb seekord puudulikuks aga mõtetes olen ma teiega.
Kriuks kirjutas:Mnjaa... Tuleb mainida, et kõiksugu olukirjeldused ning foto- ja videomaterjalid oleksid ääretult teretulnud!
No miks huvi pole, saaks naisele näidata, et ikka õiges kohas käisin, hilisemast nagunii suurt ei mäleta.jäääär kirjutas:Esmaspäeva õhtu ,saab ehk mõned pildid ka üles pandud ,kui kamraadidel huvi oleks?
Foorumiliikmeid oleks võinud rohkem olla. Enamus mehi tundsin juba varem. Ma lootsin ikka näha tegelasi, kes siiani peituvad fooruminime taha.Kriuks kirjutas:Ohoo - mehi nagu murdu!Kahju ainult, et kasutajanimesid kusagilt välja ei loe ...