Kuum märts 2010
Re: Kuum märts...
Kui juhtud veel selliseid hulle kiivreid leidma, saada julgeste minu värkstuppa!
Naaberfoorumist õnnestus hankida 1937-nda aasta Kienzle armeekell. Nüüd siis lõpuks ka tean mille nahast Waffenamti templitega vutlarit ma pool aastat tagasi ühes Rootsi antiigipoes käes hoidsin. Kurat, et ostamata jäi 

Maakaardid,dokumendid, tuletornid, meri ja laevandus.
Kena kell. Kas tiksub ka?ormsö kirjutas:Naaberfoorumist õnnestus hankida 1937-nda aasta Kienzle armeekell. Nüüd siis lõpuks ka tean mille nahast Waffenamti templitega vutlarit ma pool aastat tagasi ühes Rootsi antiigipoes käes hoidsin. Kurat, et ostamata jäi![]()
Väga kena. Kahjuks on ilmselt vedru katki või lahti tulnud. Hakkan homme kohe parandamisega tegelema.
[quote="ormsö"]Väga kena. Kahjuks on ilmselt vedru katki või lahti tulnud. Hakkan homme kohe parandamisega tegelema.[/quote]
Väga õige. Asjade olemus on teha seda, milleks nad mõeldud on. Selline kell peab tiksuma
Ausalt öeldes ma polegi veel nende kellade sisemust näinud. Ehk teed mõned pildid ka paranduse käigus, kui pole suur vaev?
Väga õige. Asjade olemus on teha seda, milleks nad mõeldud on. Selline kell peab tiksuma

Ausalt öeldes ma polegi veel nende kellade sisemust näinud. Ehk teed mõned pildid ka paranduse käigus, kui pole suur vaev?
Teeme ära !majakavaht kirjutas:Väga õige. Asjade olemus on teha seda, milleks nad mõeldud on. Selline kell peab tiksumaormsö kirjutas:Väga kena. Kahjuks on ilmselt vedru katki või lahti tulnud. Hakkan homme kohe parandamisega tegelema.
Krt, ma niristasin ka selle kella peale sülge, aga kodupolitsei pani veto peale...
Ise ostsin ka kunagi ühelt kaasfoorumlaselt mittetöötava KL auhinnakella. Viisin siis ühe soovitatud kellassepa juurde, kes peale paari kuud ütles, et kellal peab kogu sisu ära vahetama, et tööle saadaormsö kirjutas:Väga kena. Kahjuks on ilmselt vedru katki või lahti tulnud. Hakkan homme kohe parandamisega tegelema.

Samuti ostsin kunagi Rataskaevu antiigist oma isale juubeliks ühe vana kella, mis samuti ärimehe sõnul vajas natukene kõpitsemist. Kaks kelllasseppa vaatas üle ja ei saanudki kella korda... ning see ei tööta siiani korralikult...
Kokkuvõtteks võin öelda, et enam ühtegi mittetöötavat kella ma ei osta

Loodetavasti Sinu kellal mõni lihtsam viga.
Õnnitlused ormsöle, hea ost
Mul omal ka selline vidin olemas ja töötab ka ilusasti ning jalad mõlemad all
Väliselt üks pisike defekt on, kuid see ei ole väga silma riivav. Nimelt hinge tifti asemel on miski naelajupp vms, aga kell ise töötab 
Aga nüüd siis vähemalt tean, et on veel üks kellelgi olemas. Ehk on neid siin veel?

Aga nüüd siis vähemalt tean, et on veel üks kellelgi olemas. Ehk on neid siin veel?
http://www.album.ee/TigeSiil
Kunagi siin ju keegi pani pilte ja uuris, et mis värk on. Ma enam seda teemat üles ei leidnud, aga justkui meenuks, et keegi pakkus esimese hooga miskiks raudteega seotuks.TigeSiil kirjutas: Mul omal ka selline vidin olemas
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Otsinguga tuli küll vaid üks teema välja, TigeSiili enda kell:divine kirjutas:Kunagi siin ju keegi pani pilte ja uuris, et mis värk on. Ma enam seda teemat üles ei leidnud, aga justkui meenuks, et keegi pakkus esimese hooga miskiks raudteega seotuks.TigeSiil kirjutas: Mul omal ka selline vidin olemas
http://www.wehrmacht.pri.ee/foorum/phpB ... it=kienzle
Kui naastel tuju paha siis peab ka päävavalgel rohkem tähelepanu pöörama... vaat kus läävad lahkemaks kohe.Coger kirjutas:Krt, ma niristasin ka selle kella peale sülge, aga kodupolitsei pani veto peale...

http://www.youtube.com/watch?v=eplbDbp6XJQ
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Sul ei ole seda ju vaja! Lehitsen siin just väga põnevat KL raamatutgrahv kirjutas:Säänne vigur.

Jajaa grahv, mul on isegi kolme lõviga nööpe ja mitte üks!