Minu teada foorumil sümboolika puudub. Ja ega klubi pole pime labürint, et seal eksida võiks. Moe pärast võib ju midagi sättida seintele.majakavaht kirjutas:Kas mingi sümboolika ka üles tõmmatakse et uksest sissetulijad kohe õiges suunas oskaksid kulgeda? Noh, et Flaki-poiss ei suunduks lauajuurde, kus tagides Hells Angelid, kroitzud selja peal, parajasti istuvad ja rusikat lauale lüües ei nõua nende käest kiivrit
wehrmacht.pri.ee kokkusaamine Tallinnas 03.04.2010
Re: wehrmacht.pri.ee kokkusaamine Tallinnas 03.04.2010
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Midagi on siin ikka olnuddivine kirjutas:Minu teada foorumil sümboolika puudub.

Akuraatse transparendi tootmine oleks ilmselt liialdus ( kui see just mitte hiljem teatud müügiplatsil kasutust ei leia

Võin mingi koguse neid särke teha ja peaks ehk isegi 3. aprilliks valmis jõudma - särgi hind jääks ilmselt natuke alla 100.-/tk.
Soovijad võiksid mulle siis PS'i teel teada anda. Kirjutada lihtsalt särgi suurus ja kogus - näiteks "2x M, 1x XL"
Soovijad võiksid mulle siis PS'i teel teada anda. Kirjutada lihtsalt särgi suurus ja kogus - näiteks "2x M, 1x XL"
foorum.rindeleht.ee
On valminud otsus õhtuse Kameradenabendi hindade suhtes:
meie fooumlastele, kes ilmuvad üritusele nõutud nimesildiga rinnas, on pilet 25 krooni;
kõigile teistele, kes kontsertile tulevad, on alates 19.00 pileti hind 100.-
Ürituse kuulutus läheb üles ka mõnda teise foorumisse, puht finantsilistel kaalutlustel (muidu lööb naine mu peale pidu maha ja olen veel võlgu pealegi
).
meie fooumlastele, kes ilmuvad üritusele nõutud nimesildiga rinnas, on pilet 25 krooni;
kõigile teistele, kes kontsertile tulevad, on alates 19.00 pileti hind 100.-
Ürituse kuulutus läheb üles ka mõnda teise foorumisse, puht finantsilistel kaalutlustel (muidu lööb naine mu peale pidu maha ja olen veel võlgu pealegi

"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kuhu sa plaanid üles panna? Siis see ei ole ju wehrmacht.pri.ee kokkusaamine?divine kirjutas:Ürituse kuulutus läheb üles ka mõnda teise foorumisse, puht finantsilistel kaalutlustel (muidu lööb naine mu peale pidu maha ja olen veel võlgu pealegi).

Ma kuulen esimest korda, et sa pead asja eest ka midagi maksma... eeldasin, et meie söömine-joomine ning lisaks kogutav väike piletiraha on klubile juba piisav tuluallikas

Nii, õudne uudis saabus: kamraad Põldsepp koos kaaslastega siiski üles ei astu. Mitte et ei tahaks, aga luggu järgmine. Nimelt on samal õhtul samas kohas kontsert, mistõttu meie laulud kõlama ei mahu. Kui kuu aega tagasi endale klubi broneerisin, siis pandi meie üritus ka kirja, aga nüüd tuleb välja, et neil oli samaks õhtuks juba üks üritus broneeritud. Selline asi teeb meele mõruks. Päevane üritus sulgub ka seega ajalistesse raamidesse. Kui me kella 14-ks koguneme, on meil aega oma santlaagrit üleval pidada umbes kella 18-ni (mis iseenesest on üsna optimaalne aeg), peale seda peame saalipoolelt baari üle kolima, kuna õhtused bändid hakkavad soundchecke tegema. Edasi on nii, et kellel huvi, võib jääda õhtusele kontsertile. Ma ei tea, palju seal pileti hinnaks on, aga lubati meile midagi orgunnida, kui vaja. Mulle endale tundub praegu, mil hinge hiigelsuur auk tekkis, et haagin soovijad sappa ja teeme hoopis minu juures õhtul vuntsid vahuseks ja kurgud kibedaks, naispere ühes noorteorganisatsiooniga lubasid alandlikult seks puhuks Lebensraumi vabastada.
Vastuseks LoCole: panin teate üles militaar.netti ja oleks äärepealt üles uhanud ka Tapperi kodukale (seal oleks põhirõhk olnud õhtusel soovikontsertil). Tapper meilt sentigi ei soovinud, nagu õieti märkisid, on nende leib meie söödud vennihu ja joodud kesvamärjuke. Lihtsalt moosekantidele nende töö eest maksmiseks tulnuks pileteid müüa, kuna küsitud numbrit poleks me vabatahtlike annetustena mingil juhul kokku klappinud.
Vastuseks LoCole: panin teate üles militaar.netti ja oleks äärepealt üles uhanud ka Tapperi kodukale (seal oleks põhirõhk olnud õhtusel soovikontsertil). Tapper meilt sentigi ei soovinud, nagu õieti märkisid, on nende leib meie söödud vennihu ja joodud kesvamärjuke. Lihtsalt moosekantidele nende töö eest maksmiseks tulnuks pileteid müüa, kuna küsitud numbrit poleks me vabatahtlike annetustena mingil juhul kokku klappinud.
Tapperist tuli selline kokkuvõttev jutt:
14:00-18:00 vanakraami näitus-laat, sellel ajal laval ei sebita ega soundchecki ei tehta. Osa soundcheckist teeme ära kl 12:00-14:00, sellal käib vist paralleelselt ka vanakraami üles sättimine. 18:00 alustame ülejäänud checkidega, õhtuse ürituse uksed on kell 19:30 ja laadal osalejatele soovi korral pilet poole hinnaga 50.- krooni. 14-18 on klubi teie päralt, loodetavasti mängib/valib keegi ka muusikat ning peale seda kuni kontserdi alguseni saab näidata pildi mõttes baaripoole ekraanil asjakohast materjali vms.
Baariseinal olevale ekraanile võin sättida ringvaateid mede poiste möllamistest, kui tundub hää.
14:00-18:00 vanakraami näitus-laat, sellel ajal laval ei sebita ega soundchecki ei tehta. Osa soundcheckist teeme ära kl 12:00-14:00, sellal käib vist paralleelselt ka vanakraami üles sättimine. 18:00 alustame ülejäänud checkidega, õhtuse ürituse uksed on kell 19:30 ja laadal osalejatele soovi korral pilet poole hinnaga 50.- krooni. 14-18 on klubi teie päralt, loodetavasti mängib/valib keegi ka muusikat ning peale seda kuni kontserdi alguseni saab näidata pildi mõttes baaripoole ekraanil asjakohast materjali vms.
Baariseinal olevale ekraanile võin sättida ringvaateid mede poiste möllamistest, kui tundub hää.
- Flaki-Poiss
- Huviline
Niiet siis lõppkokkuvõtes kui midagi süüa-juua osta ei taha siis peab 50.-EEK kaasas olema et saaks kella 14.00-22.00 seal olla?
Ad victoriam, Ex machina Non sibi sed, Patria
Jah, kui sa tahad õhtusele kontsertile jääda. Bände, mis esinevad, saad uurida siit: http://www.rada7.ee/?s=f&k=1&id=42305Flaki-poiss kirjutas:Niiet siis lõppkokkuvõtes kui midagi süüa-juua osta ei taha siis peab 50.-EEK kaasas olema et saaks kella 14.00-22.00 seal olla?
-
- Huviline
Üks ettepanek! Kõik see mees võiks lisaks nimesildile ka oma parima sõjakübaraga tulla, siis oleks hää kõrgemalt kaeda, kuidas õllekannud kiivrivahet käivad. Kui seda kiivrat ei juhtu just olema siis mõni muu peakate vastavas stiilis ikka vast leidub.
On rahvas rahvale ulatanud käe.
- Flaki-Poiss
- Huviline
Äkki võiks kokkutuleku edasi lükata kuna 03 aprill on vaikne laupäev?
Ad victoriam, Ex machina Non sibi sed, Patria
-
- Huviline
Et, nii intrigeerivale kokkutulekule tulla, siis kuupäev on minu arust õige. Me võime seda päeva vaikuses ja üksteisele pisarsilmis südamesoppi vaadates ja kõrtsi ukse taga paberossi suitsetades ka nautida. Sellegi poolest arvan, et wehrmachti keskkond on loodud eelkõige inimestele, kes on õigest ajaloost huvitatud. Teine ettepanek minu poolt on, esineda väikese kõnega. Meil kõigil on oma põhjus olla selles meie seltskonnas. Sellest põhjusest võikski olla see kõnevormis pöördumine meile kamraadidele.
Tervisid
Indrek
Tervisid
Indrek
On rahvas rahvale ulatanud käe.
Eks sa siis ise pead selle kõne, peaasi, et aktuseks ei kisuks.Välgu Mihkel kirjutas:Et, nii intrigeerivale kokkutulekule tulla, siis kuupäev on minu arust õige. Me võime seda päeva vaikuses ja üksteisele pisarsilmis südamesoppi vaadates ja kõrtsi ukse taga paberossi suitsetades ka nautida. Sellegi poolest arvan, et wehrmachti keskkond on loodud eelkõige inimestele, kes on õigest ajaloost huvitatud. Teine ettepanek minu poolt on, esineda väikese kõnega. Meil kõigil on oma põhjus olla selles meie seltskonnas. Sellest põhjusest võikski olla see kõnevormis pöördumine meile kamraadidele.
Tervisid
Indrek
Dresskood: pruunid särgid ja kalifeed..
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
kass kirjutas:Dresskood: pruunid särgid ja kalifeed..

Ei noh, ma arvan küll, et peale paari õlut hakkan ma kõnesid pidama ja oma kaasa võetud asju kingituseks jagama.Välgu Mihkel kirjutas:arvan, et wehrmachti keskkond on loodud eelkõige inimestele, kes on õigest ajaloost huvitatud. Teine ettepanek minu poolt on, esineda väikese kõnega. Meil kõigil on oma põhjus olla selles meie seltskonnas. Sellest põhjusest võikski olla see kõnevormis pöördumine meile kamraadidele.
Ära seda maha maga!