Ootan võimalusel kaastööd!
Ootan võimalusel kaastööd!
Alumiiniumimarkeeringute alal nimelt: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 007#220007 Kui keegi viitsib ja leiab enda tavaari hulgast erimeid, pange mulle kas seal või siin PS.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Re: Ootan võimalusel kaastööd!
C&CW38
RZM M6/13/39
FWBN42
RZM M6/13/39
FWBN42
Tasapisi hakkab looma. Ma mingi aeg teen WAF-i kiire treti, saab mõnele nõiakirjale inimkeelse vabrikunime kah perra.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
No looda sa, et looma hakkab!
Kas usud, et need mehed, kel sadu putleid kodus, viitsivad kirbukirja uuri?
Kas usud, et need mehed, kel sadu putleid kodus, viitsivad kirbukirja uuri?
SSS-i suurfarmis on igatsugu alumiinvitsikuid terve sein täis ja nendest läbinärimine muidugi suur töö. Aga enamusel ju kodus 1-2 pudelit-katelokki, needki ilusti riiulis reas, ei tohiks konti murda?
- labidamees
- Veteran
G&CL43
RF/37
GF41
W.A.L.42
HWSD37
BB1936
JSD36
RF/37
GF41
W.A.L.42
HWSD37
BB1936
JSD36
Mis riista peal selline markeering on?labidamees kirjutas: BB1936
...ja see kirjapilt ongi RF/37?divine kirjutas:Mis riista peal selline markeering on?labidamees kirjutas: BB1936
No ma ei tea, kuda sääl Pernaus, aga meretaguse maa otsas peaks pool kambrit ju alutoobreid ja kibusid täis olema?
Või on kõik "Drang nach Emex" lännu!
Või on kõik "Drang nach Emex" lännu!
- labidamees
- Veteran
Sorri jah,vaatasin kiiruga valesti.Õige on RFI 37 ja tegu katelokiga.divine kirjutas:...ja see kirjapilt ongi RF/37?divine kirjutas:Mis riista peal selline markeering on?labidamees kirjutas: BB1936
BB1936 on alukruus,peal ka WaA markeering.
Ei hakanud uurima, et kas need on eelnevalt juba kirjas või ei ole...
Pudelid:
EFF 40 (alu)
HWSD 40 (alu)
FWBN 42 (alu)
Topsike: MN43 (raud)
Pudelid:
EFF 40 (alu)
HWSD 40 (alu)
FWBN 42 (alu)
Topsike: MN43 (raud)
Kas saad pilti panna sellest markeeringust? Mul nimelt listis mitmes kohas figureerib EEF (ühe neist leidsin ühelt enda mannergult ja pole sugugi kindel, et markeeringust õieti aru sain).LoCo kirjutas: EFF 40 (alu)
Imestan, et see mulle mu enda riiulist vastu ei säraLoCo kirjutas: Topsike: MN43 (raud)

katelokid:
SMM 40
A.W.G 40
ZPSLZ 39
pudelid:
W.A.L 40
C&C.W. 39
S.K.N. 36
taldrik:
H.R E. 1937 (WaA107 kull)
nuga:
G.N.L 42 (kull)
GK&F 37 FI.U.V. (lufti kull)
SMM 40
A.W.G 40
ZPSLZ 39
pudelid:
W.A.L 40
C&C.W. 39
S.K.N. 36
taldrik:
H.R E. 1937 (WaA107 kull)
nuga:
G.N.L 42 (kull)
GK&F 37 FI.U.V. (lufti kull)
Tänan kollaboratsioniste, list muudkui täieneb!
al topsikujäänus VAL36