Kuum veebruar 2010
Re: kuum veebruar ...
Just ükspäev mõtlesin, et huvitav, kuidas Eesti meeste kollektsioonides Rüütliristidega lood on- et kas leidub v mitte sellist asjakest. No tundub, et leidub:)
Kindlusta ikka ära ka...Kriuks kirjutas:Uhke värk! Õnnitlused ka minu poolt!

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
- devoteekas
- Kasutaja
Originaali puhul ka minupoolsed õnnitlused! 

Kui isa joob maha hobuse, joob poeg vankri takkajärgi.
Rüütliristi kavaler ei ole teada?ormsö kirjutas:Omandatud kogujalt Rootsist
Ei, kahjuks küll mitte. Üks sadadest nimetutest. Täna hommikul pakuti mulle ka suht koht korralikku RK karpi, pani küll suunurgad veidi tilkuma (üritan alati saada autasude komplekti ka karbi /koti/ ning dokumendi) aga kahjuks jääb see nüüd küll praegu ära.LoCo kirjutas:Rüütliristi kavaler ei ole teada?ormsö kirjutas:Omandatud kogujalt Rootsist
Maakaardid,dokumendid, tuletornid, meri ja laevandus.
Õnnitlused minugi poolt kmrd Ormsö.
Kadedaks teeb lausa.

Kas saaks Rüütliristist ka lähivaateid. Markeeringuid?
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Ikka saab, aga natuke hiljem. Soovi korral ka näha ning katsuda, kui olen oma Tallinna ruumid valmis saanud, ning ise kodumaal puhkusel. Täna rändas mu uus silmsrõõm Saksamaale pädeva isiku kätte ekspertiisiakti saama. Nii olen teinud alati kallimate esemete korral. Siis endal topeltkindlus ja lihtsam tulevikus võimalikku vahetust/müüki sooritada. Eelnev omanik oli muidu risti ostnud Kai Winklerilt. Teda peaksid ikka teadma. Markeering 800 L/12 hiline Junckers. Kas keegi teab järsku Nugiseksi RK markeeringut/tootjat ?Raudrist kirjutas:Kas saaks Rüütliristist ka lähivaateid. Markeeringuid?
Viimati muutis ormsö, N Jaan 06, 2011 8:43 pm, muudetud 3 korda kokku.
Mõni nädal tagasi ostsin ühelt Stockholmi pühapäevatäikalt vanainimese "rämpsuhunnikust" suht kopikate eest EK I-e. Tänaseni pole päris 100% kindel kas tegu ikka õige asjaga. Magneetiline südamik, mitmes osas kokkupandud, markeeringuteta. Ja juhul kui peaks olema koopia, siis on ta ikka kuramuse hea koopia.

Hi Friends Collectors.
Here my extinguisher set fitted Panzer...

Regards from France
Stephane
http://sdkfz7.free.fr/
Here my extinguisher set fitted Panzer...

Regards from France

Stephane
http://sdkfz7.free.fr/
Kamraadlik õnnitlus Ormsöle!
Kuigi oled juba mitmeid õnnitlused saanud, ei saa seda omalpoolt jätta tegemata! Tubli! Ilmselt tuli välja käia selline ports pappi, et tulebki vägisi pausi pidada
Ebaviisakas oleks küsida, mitu raha asi maksis, eks pinnin Sind telefonitsi

Ebaviisakas oleks küsida, mitu raha asi maksis, eks pinnin Sind telefonitsi

ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Sõbrapäeva puhul jagati lõunarindel raudriste ja selliseid õnnitluskaarte...

Grahv, mes liigi müts too on?
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.