Saksa gaasikaitsevarustus ...
Hetkel kiiruga ei leia teist varianti kõrvale kinnise põhjaga filtrist, kuid enamlevinud on selline:
[/img]
Täitsa juba esindatud, kopin võrdluseks kõrvale.:
Kuskil ta mul on, kuid, ehk keegi avitab enda omaga?
Noortele kogujatele veel paar asja gaasitorbikute juures, et alati peaks olema torbikus sees alumiiniumist hülss( talumees oli alati paraku nõnna kaval, et head alumiiniumplekki tarvitas mujal, seega pooltel nähtutest see välja kraabitud) ja kaane küljes varuklaaside hoidmiseks kandeline kopsik koos vedrudega. Pilt räägib rohkem, kui sõnad:
[/img]
[/img]
On kellelgi aafrika tooni potsikut ka?
[/img]
Täitsa juba esindatud, kopin võrdluseks kõrvale.:
Kuskil ta mul on, kuid, ehk keegi avitab enda omaga?
Noortele kogujatele veel paar asja gaasitorbikute juures, et alati peaks olema torbikus sees alumiiniumist hülss( talumees oli alati paraku nõnna kaval, et head alumiiniumplekki tarvitas mujal, seega pooltel nähtutest see välja kraabitud) ja kaane küljes varuklaaside hoidmiseks kandeline kopsik koos vedrudega. Pilt räägib rohkem, kui sõnad:
[/img]
[/img]
On kellelgi aafrika tooni potsikut ka?
Viimati muutis plekkpea, L Jaan 30, 2010 3:07 am, muudetud 1 kord kokku.
Kui Ivalo ei pahanda, siis paneks veel sellise:
[img][img]http://i243.photobucket.com/albums/ff15 ... blakas.jpg[/img][/img]
[img][img]http://i243.photobucket.com/albums/ff15 ... blakas.jpg[/img][/img]
-
- Veteran
-
- Veteran
Kena!
Nüüd viruta oma torbarida ka üles!
Gaasimaskendust on ikka medemaal hullupööra säilinud, just muu koluga võrreldes. Eks neid hoiti- mine tea lääb veel vaja- või lihtsalt heade anumatena millegi hoiustamiseks.
Meretaguste kappide ja riiuliteni ei küündi, aga eks aastate jooksul ole mõned toobrid omalgi kogunenud.
Miskil põhjusel mulle just vutlarid alati meeldinud.
Eks kiiver ja gaasitopsik ole esimesed asjad, mis seoses saksa sõjaväega silme ette kerivad!
Nüüd viruta oma torbarida ka üles!
Gaasimaskendust on ikka medemaal hullupööra säilinud, just muu koluga võrreldes. Eks neid hoiti- mine tea lääb veel vaja- või lihtsalt heade anumatena millegi hoiustamiseks.
Meretaguste kappide ja riiuliteni ei küündi, aga eks aastate jooksul ole mõned toobrid omalgi kogunenud.
Miskil põhjusel mulle just vutlarid alati meeldinud.
Eks kiiver ja gaasitopsik ole esimesed asjad, mis seoses saksa sõjaväega silme ette kerivad!