ALGHIND 1400 (tuhat nelisada) EEK´i. Tass on terve, pole pragusid, ega kilde väljas, pildil nähtavaid jooni on kerge puhastada soodaga.
Head pakkumist.

ma arvan et selle oksjoni alafoorumi võiks kyll teha kuid ma ei usu et seda just tuleks kindlatesk valdkondadeks jagada(ei ole sellel ju erilist mõytet)...... või mis??? aga mina igaljuhul olen poolt oksjoni alafoorumi tegemisele.Niederland kirjutas:Võiks ju mitu oksjonit korraga käia: nt paralleelselt nõudega ka medalite ja muu tavaari oksjon. Võiks teeks kohe oksjoni alafoorumi, ja selle liigitaks omakorda kindlateks valdkondadeks. Mida härrased arvavad?
Leian, et valdkondadeks jagamine kergendab ülevaadet. Vaata mis pudru ja kapsad oleks, kui ühes teemas käiks oksjon nii kruusi kui ka medali üle.moosivaras kirjutas:Niederland kirjutas:
Võiks ju mitu oksjonit korraga käia: nt paralleelselt nõudega ka medalite ja muu tavaari oksjon. Võiks teeks kohe oksjoni alafoorumi, ja selle liigitaks omakorda kindlateks valdkondadeks. Mida härrased arvavad?
ma arvan et selle oksjoni alafoorumi võiks kyll teha kuid ma ei usu et seda just tuleks kindlatesk valdkondadeks jagada...... või mis??? aga mina igaljuhul olen poolt oksjoni alafoorumi tegemisele.