Tundmatu märk
Tundmatu märk
Millega on tegemist?

Ei ole tundmatu
Üsna tuntud on. Kui vaadata vanu fotosid EW ratsaväe ohvitseridest, siis üks levinumaid märke.
16. Kindral Orlicz Dreszeri Wielkopolski ratsarügemendi märk.
Mutter on ilmselt vahetusse läinud. See märk on valmistatud W.GONTARCZYK, Warszawa töökojas ja peaks omama vastavate kirjadega mutrit.
Antud mutter on ilmselt eestimaist päritolu. Sarnased on näiteks ka EW Ratsarügemendi märkidel.

Üsna tuntud on. Kui vaadata vanu fotosid EW ratsaväe ohvitseridest, siis üks levinumaid märke.
16. Kindral Orlicz Dreszeri Wielkopolski ratsarügemendi märk.
Mutter on ilmselt vahetusse läinud. See märk on valmistatud W.GONTARCZYK, Warszawa töökojas ja peaks omama vastavate kirjadega mutrit.
Antud mutter on ilmselt eestimaist päritolu. Sarnased on näiteks ka EW Ratsarügemendi märkidel.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Tänud kiire vastuse eest. Ega ma arvanudki, et tegemist on täiesti tundmatu märgiga. Tundmatu oli see siiani minu jaoks, kuid selle laiast levikust ratsaväelaste hulgas olin teadlik küll, sest ka see konkreetne märk pärineb minu vana-vanaisalt, kes pikka aega ratsarügemendi koosseisu kuulus.
Mutter võib küll olla vahetusse läinud, hetkel ei saa kontrollida.
Ratsarügemendi märgi taga on igatahes selline mutter, mis tundub eelnevale suht sarnane olevat:

Müügist/vahetusest ei ole kahjuks huvitatud.
Mutter võib küll olla vahetusse läinud, hetkel ei saa kontrollida.
Ratsarügemendi märgi taga on igatahes selline mutter, mis tundub eelnevale suht sarnane olevat:

Müügist/vahetusest ei ole kahjuks huvitatud.
Vana-vanaisa osales noore mehena Vabadussõjas ning seejärel teenis pea kogu EW aja ratsarügemendis allohvitserina.
Hiljem liitus tuletõrjega. Materjali on säilinud päris palju (nii fotosid, dokumente-tunnistusi, märke - medaleid, alles on ka mõõk).
Katsun lähiajal teha eraldi teema temast, kui olen materjali sisse skänninud / ülesse pildistanud.
Hiljem liitus tuletõrjega. Materjali on säilinud päris palju (nii fotosid, dokumente-tunnistusi, märke - medaleid, alles on ka mõõk).
Katsun lähiajal teha eraldi teema temast, kui olen materjali sisse skänninud / ülesse pildistanud.