Magnetileiud

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Vasta
canislupus

Magnetileiud

Postitus Postitas canislupus »

Ebaoluline info. Kustutatud.
Viimati muutis canislupus, E Mär 14, 2011 7:13 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Mina olen seda küsinud magnetimeeste käest juba ammuilma, paraku vaikus!
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Postitus Postitas divine »

Valgamaalt on kuulda olnud, et kohalikud amfiibinimesed va Väikest Emajõge korduvalt igasugu kraamist (s.h. mõned tulenuiad) vabastanud, ent kas neil just magnet (ja mitte näiteks miskitsorti traal või enda kombitsad) abiks oli, ei tea mette. Mulle isiklikult tundub, et kogu see magnetiteema on vemmeldava verega fantasööride poolt kõvasti ülehaibitud, vähemalt meie kodukamaral. Pole veel näinud-kuulnud, et keegi peale plekkpangede ja peenema pudi midagi reaalselt välja oleks õngitsenud.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kasutaja avatar
desert eagle
Huviline

Postitus Postitas desert eagle »

Väike Emajõe teema on puhtalt sukeldumis ja veealuseks otsimiseks mõeldud detektori teema.Sõjaajast jäänud kraam on praegu sügaval mudas.Need leiud mis niisama jõepõhjast tulevad on sinna kunagi hiljem loobitud.See vastu põhjamudast tuleva kraami seisukord on väga hea.Olen ka kunagi seda magneti teemat uurinud vastuseid ei ole saanud.Eks see rohkem selline TV SHOPI moodi äri ole.
Viimati muutis desert eagle, R Nov 13, 2009 11:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
plekkpea
Veteran

Postitus Postitas plekkpea »

Raudkang.
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Postitus Postitas divine »

plekkpea kirjutas:Raudkang.
Inglise keeli Iron Gang.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kasutaja avatar
plekkpea
Veteran

Postitus Postitas plekkpea »

So? Raudkang ikkagit!
kolekoll
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas kolekoll »

müntidena 1kroon ja 20 senti praegust raha, hunnik lante ( tundus et korralikud, kuna äial läks kohe silm särama ja ta pole mitte pühapäeva solgutaja ), lugematus koguses õllepudeli korke ( kaalusin suisa emexisse viimist ), miski käekell, juukseklambreid ja muud pudipadi . Nii et ikkagi miskit, pole muidugi lahingupaikades käinud surkimas, sest mul ikka kysimus, et kui haagib miski käbi või rgd sinna külge, et kuidas ma teda sealt lahti saan .. magnet on 300. Urgitsema ka ju ei tiku :lol:
http://public.fotki.com/myyk
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

kolekoll kirjutas:et kui haagib miski käbi või rgd sinna külge, et kuidas ma teda sealt lahti saan .. magnet on 300. Urgitsema ka ju ei tiku :lol:
Tegelikult see lahti saamine on kõikseväiksem probleem. Kui lõhkeaine on nii pikalt seisnud, muutub ta ebastabiilseks. Vahel on pauguks vaja vaid väikest kallutust ja piisab sellest, kui see käbi/rgd või muu kolakas sul magneti külge hüppab...
kolekoll
Kasutaja
Kontakt:

novot, see'p see asi ongi, seepärast ma just ei tikugi loopima magnetit seal kus miski jant on toimunud... aga seda huvitavam on loopida seal, kus püütakse kalu, kalamehed siis luurivad altkulmu ja kaunis närviliselt hakkavad suitsu tõmbama :lol: , yks isegi oskas küsida, et mida ma püüan selle magnetiga. Ma siis vastu, et ikka neid kalamehejuttude kalu, kes on ilmatupurakad ja on metall landiga minema ujunud, et ehk saan ma magnetiga kätte . :twisted: :lol:

seoses selle aine ebastabiilsusega .. kas see aine muutub ebastabiilseks ainult vees või ka kuivas kohast leitud :roll:
faust
Veteran

Postitus Postitas faust »

Igal pool.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

kolekoll kirjutas: seoses selle aine ebastabiilsusega .. kas see aine muutub ebastabiilseks ainult vees või ka kuivas kohast leitud :roll:
Nagu faust juba mainis, sisuliselt igalpool. Võtmesõnadeks netist otsimisel "hypersensitivity of old deteriorated explosives".
kolekoll
Kasutaja
Kontakt:

:? jama siis kyll, muidu päris vahva on niisama udida magnetiga mööda lompe, kuid ei tea, mis yllatus sealt välja tuleb ...
kaapekakk
Huviline

Postitus Postitas kaapekakk »

... jajah; hüppad viimaks veel üllatusest lakke.
kolekoll
Kasutaja
Kontakt:

:D :D :D :D :lol:
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”