sooviks infot.
sooviks infot.
sooviks infot või materjali sellise relva kohta nagu-haenel,suhl-schmeisseri patent.pildi pealt vaadates,daamipüstol.oskab keegi aidata.
Ole hea ja pane pilt ka, mida mainisid. See nn. daamipüstolite teema tõenäoliselt suht keerukas ala, kuna paljud tootjad selliseid riistu teha vohmisid ja samas vähemalt mulle jäänud mulje, et tegemist siiski pigem eksklusiivsete produktidega, kui et asjad olnud harjumuspärased liinilt tulema.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Mis tundmatut imemoona see relv siis kasutab? Minu teada on sellised nn. daamipüstolid kõik (mõnede väga üksikute eranditega) 6,35 mm kaliibriga (.25ACP). Sellist moona on igas endast vähegi lugupidavas relvapoes müügil, hülsse võid kusagilt lasketiirust küsida või on ehk mõnel kaasfoorumlaselgi pakkuda. Minu tagasihoidlikus hülsikogus on sellist paraku üksainus eksemplar. Oleks kellelgi .32ACP hülsse vaja, nendega poleks mul probleemi, vajadusel saaks väga lihtsa vaevaga juurdegi tekitadasturman kirjutas:padrunid peaksid väiksemad olema kui spordikal.

Garrett ACE 250
Die Fahne Hoch!
Die Fahne Hoch!