Kurtna laat.
Laat oli tõepoolest suhteliselt nadi; militaarkraam paistis kõiksuguse motovärgiga võrreldes lootusetus vähemuses olema ja ka kaubavalik polnud just kõige paremate killast.
Omal õnnestus koju vedada valik Ida-Saksa päritolu kodinaid ja mõned NSVL sõjaliste akadeemiate lõpumärgid.

Omal õnnestus koju vedada valik Ida-Saksa päritolu kodinaid ja mõned NSVL sõjaliste akadeemiate lõpumärgid.

Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Kuna tehnika projektid hetkel seisavad mõnedel põhjustel siis seekord käisingi ainult oma militaar ajaloo huvi rahuldamas. Ja jäin rahule. Mõned kenad fotod, merekaitseliitlase käsiraamatu, kaitseliitlase kalender-märkmiku ja juhendi pealik lahingus. Plats oli suur ja sel korral eriti seda polnudi, et said kamraadidega kuskil kokku ja ajasid juttu. Samas sai ka juttu aetud.
http://www.zone.ee/grahv
Laadakommentaarid see kevad naa lahjad!
Eks kaup ole põhimõtteliselt otsas küll, see aasta polnud isegi lätlased midagi huvitavat välja vedanud.
Tuttavad motomehed olid seevastu peris rõemsad, nendele nodi jagus.
Mina jäin rahule, kena ilm ja toredad inimesed.
Juhtus ka väike üllatus!
Foorumis ost-müük all rippunud lõkmed, milledele ka siin pakkumise tegin, sain samas vääringus laadalt kätte!
NB! Nüüd, kui rahaga priskemaks kisub, hakkan teilt rannakaitse kollast rinnakana nuiama.
Eks kaup ole põhimõtteliselt otsas küll, see aasta polnud isegi lätlased midagi huvitavat välja vedanud.
Tuttavad motomehed olid seevastu peris rõemsad, nendele nodi jagus.
Mina jäin rahule, kena ilm ja toredad inimesed.
Juhtus ka väike üllatus!
Foorumis ost-müük all rippunud lõkmed, milledele ka siin pakkumise tegin, sain samas vääringus laadalt kätte!

NB! Nüüd, kui rahaga priskemaks kisub, hakkan teilt rannakaitse kollast rinnakana nuiama.

Mnjah... suhteliselt tühi oli... Tore oli jälle kaugemaltkandi foorumikaaslasi näha.
Ise ostsin ühe portsigari, mis on graveeringute järgi kuulunud korpusemehele. Peale on graveeritud: vaade Toompeale, Pika Hermanni tornile; tekst "Sõjapäevilt"; lõvideta Eesti Vabariigi vapp, selle kohal aastaarv 1945 ning külgedel tammelehed.
Veel ostsin ka erinevaid fotosid.
Minu päeva nael tuli laadalt saadud info põhjal ning õhtul läks juba tehinguks. Nimelt omandasin kindralmajor-meedik Martin Jervani isiklikud fotod. Alates tsaariarmeest territoriaalkorpuseni. Kaasa tuli ka tema TÜ üliõpilaspilet.
http://et.wikipedia.org/wiki/Martin_Jervan

Ise ostsin ühe portsigari, mis on graveeringute järgi kuulunud korpusemehele. Peale on graveeritud: vaade Toompeale, Pika Hermanni tornile; tekst "Sõjapäevilt"; lõvideta Eesti Vabariigi vapp, selle kohal aastaarv 1945 ning külgedel tammelehed.
Veel ostsin ka erinevaid fotosid.
Minu päeva nael tuli laadalt saadud info põhjal ning õhtul läks juba tehinguks. Nimelt omandasin kindralmajor-meedik Martin Jervani isiklikud fotod. Alates tsaariarmeest territoriaalkorpuseni. Kaasa tuli ka tema TÜ üliõpilaspilet.