uus esileht ...

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas uscha »

ma olen 2 päeva jutti hommikust õhtuni lehe jaoks esemeid pildistanud aga ca. 500'st tehtud fotost ainult 60 olen lehele üles laadinud. tahan saada täiesti maksimaalset tulemust ja selletõttu on venib kogu see kupatus nagu härja ila.

näiteks selle vöörihma fotodega jäin rahule - 20'st tehtud pildist 5 olid sellised, mis üles kõlbasid panna. :wink:

vöörihm

homme ja ülehomme tegelen ka puhtalt pildistamisega ja loodan, et nädala lõpuks saan mingi osa asju ikka üles.

teine probleem on veel selles, et kollektsioon on kokku pakitud kastidesse ja ligipääs on keeruline.
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Postitus Postitas divine »

uscha kirjutas: teine probleem on veel selles, et kollektsioon on kokku pakitud kastidesse ja ligipääs on keeruline.
Ja sellest taaramajandusest endast tee ikka kah pilta :wink:
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Kasutaja avatar
plekkpea
Veteran

Postitus Postitas plekkpea »

Anna aga takka, hää pildimaterjal alati on hinnas. Ise olen mõelnud värki, et marketenderi osas võiksid müüdud asjad nähtavaks jääda, sest olen ise ja ka tuttavad otsivad vahest vasteid , kas asjale vai innale. No ma nii vaid mõtsin. :wink:
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”