jeerum! ilus asi.uscha kirjutas:ratsarügemendi õpperühma randmekett ...
Kuum märts 2009
LoCo kirjutas:Et kas tegu on EW aegse kasarmukapiga...Kriuks kirjutas:Aga mida Sa mõtled?grahv kirjutas:Kas on see, mida ma mõtlen
Nelja erineva väeosa kasarmu fotodel on ühtemoodi kapid, kuid erinevad sellest. Üks uks, avaneb vasakult paremale ja suletakse metallist sulguriga, millel auk (ilmselt luku jaoks).
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
grahv kirjutas:Ostas oli mõniaeg tagasi samasugune kahe uksega mis väidetavalt oli eesti kasarmu kapp. Tõsi ustel olid riivid millega sai ukse ilmselt tabasse panna. Muus osas samasugune.
Jah, võimalik et väide oli tõene, aga pildimaterjalist kinnitust leidmata jääksin siiski kahtlema.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
https://www.osta.ee/index.php?fuseactio ... id=4727704grahv kirjutas:Ostas oli mõniaeg tagasi samasugune kahe uksega mis väidetavalt oli eesti kasarmu kapp. Tõsi ustel olid riivid millega sai ukse ilmselt tabasse panna. Muus osas samasugune.
Tere.
Olen ühest vanast majast mööda sõitnud paarkümmend+ aastat. Täna otsustasin sisse vaadata.
Külmas tõmbetuules konutas mingi kaheuksene kapimoodustis. Üks uks paremale, teine vasakule avanev. Värv oli nõukaaegne, aga kapp ise komplektne. Polnud ei jala ega kirvega äsatud. Sama asi mis kamraadide päevapiltidel.
Kapp tuli uuesti meelde kui vaatasin sedasamust foorumit.
Kas ma oleksin pidanud selle vana risu kaasa vedama?
Kas ma käitusin valesti?
Toomas
Olen ühest vanast majast mööda sõitnud paarkümmend+ aastat. Täna otsustasin sisse vaadata.
Külmas tõmbetuules konutas mingi kaheuksene kapimoodustis. Üks uks paremale, teine vasakule avanev. Värv oli nõukaaegne, aga kapp ise komplektne. Polnud ei jala ega kirvega äsatud. Sama asi mis kamraadide päevapiltidel.
Kapp tuli uuesti meelde kui vaatasin sedasamust foorumit.
Kas ma oleksin pidanud selle vana risu kaasa vedama?
Kas ma käitusin valesti?
Toomas