O: II maailmasõja aegne Saksa pimenduslamp

Osta, müü ja vaheta ...
Vasta
Kasutaja avatar
gruppen
Huviline

O: II maailmasõja aegne Saksa pimenduslamp

Postitus Postitas gruppen »

Vahendan siia ühte ostusoovi:

Suur huvi on osta või muul viisil omandada II maailmasõja aegne Saksa sõjaväes kasutusel olnud pimenduslamp. Näidis on siin: http://vvm.unicweb.ee/pic.php?ID=106 tagavararattast ees vasakul nurgas. Ja läheks see siia : http://vvm.unicweb.ee/pic.php?ID=738 , kus vasaku tiiva peal on fritsude poolt neli poldiauku tehtud, aga laternat ennast pole.
Pakkuda võib ka üksikuid detaile.
Helistada siis sellel numbril: 5116265 Tõnu Piibur
või kirjutada: tonu@polygonimatkad.ee

privaati palun mulle mitte kirjutada!
aitäh!
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

vidri
Kasutaja

Postitus Postitas vidri »

Sai kunagi metsast leitud see piluga kate sellele lambile, kuid roosteuss on kõvasti teist järanud(hea kui koos püsib). Kui peaks vaja olema , annan ära.
Kasutaja avatar
plekkpea
Veteran

Postitus Postitas plekkpea »

Vidri, kas leidsid Kehra lähedalt?
vidri
Kasutaja

Postitus Postitas vidri »

suund õige :roll:
Kasutaja avatar
sigalahe
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas sigalahe »

ise ka ühe sellise leidnud ja heas korras veel pealegi,kahjuks pole enam minu valduses aga võin uurida asja
www.ehitaja.page.tl
metsma
Kasutaja

Postitus Postitas metsma »

Siin Venemaa poest saab sellise asja täiesi korras olekus tellida: http://www.ww2.ru/store/element.php?SEC ... T_ID=28371

Hind 867 USD!
metsma
Kasutaja

Ja teine on seal veel olemas aga teises toonis: http://www.ww2.ru/store/element.php?SEC ... T_ID=19030
Kasutaja avatar
gruppen
Huviline

Mis viimast kahte linki puudutab siis tule taevas appi. 867 djollarit või siis esimeste seas lingitud 145 eurikune- väikene kalkulatsioon toob ette millised numbrid? Millise vahe hinnas? Rääkimata sellest, et ise küll sellist summat kuhugi siberisse üle ei kannaks. Kuna mina seda tuld ei vaja siis ei pea ma ka sellele mõtlema.
Soovitakse ikkagi ma usun sellist mis reaalselt ka siitkandist pärit on ja mis reaalselt jääb ikkagi hinnaklassi sinna allapoole utoopiat. Mõistlikuse piiresse ühesõnaga.
Kuna mulle vastavaid volitusi antud ei ole siis riskeerin seina äärde panemisega ja avaldan natukene ka tagamaid: tuli läheb juba kirjeldatud auto külge, auto omakorda läheb Stug-i kõrvale. Nüüd mõtleme kõik koos kuipalju avalikult teadaolevaid eksponeeritavaid stuge meil siin on ja kus see asus võidupühal (vihjeks niipalju, et praegu seda seal pole- sest kohta remonditakse). Peale koha remonti läheb see sinna tagasi ja siis läheb ka see auto sinna ja peale seda omakorda saavad inimesed seda manti kõike vaatamas käia (Flakke ja pak'e jms). Kui inimene on otsustanud oma tegemistega toetada rajatavat suurimat omataolist ekspositsiooni siis võiks ülejäänud indiviidid mõelda sellele kuidas seda inimest esss-urutise aegu mitte paljaks röövida ja aidata- läheb see tuli ju kõigi militaarihuviliste edaspidise meka hüvanguks- mina sellepärast pakkusin ennast seda kuulutust ka vahendama- endal mul seda tuld pole. Kui oleks- siis poleks jälle siin seda teemat :D
Ma igaljuhul tänan kõiki kes siia kirjutasid :) ja loodan, et seda juhtub veel kui keegi miskit leiab, kasvõi osi nagu kirjas.

Sigalahe, kui saad siis uuri palun.
Vidri, annan teate edasi.
metsma
Kasutaja

Eino kulla külamees, kus ma su tagamaid tean ja kui aus olla siis suurt ei soovi ka teada, kuid tänud selgituse eest siiski. Sa küsisid asja, ma vastasin. Võimalused on olemas ning eks hinnad ole ka vastavalt.

Aga edu asja otsimisel, idee enesest ju toimetamist väärt!
Kasutaja avatar
gruppen
Huviline

Nii - ühesõnaga lamp on nüüd olemas ja otsingud lõppenud. Aitümad veelkord vastanutele-soovitajatele! :)
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”