Sõbral seisab juba aastaid seinapeal ca pooleteistmeetrine lint, ainsateks markeeringuteks on ladina tähed T ja m (eri külgedel), silmajärgi ütleks ise et peaks sobima 2 cm Saksa Flaki/lennuki kestaga.
Hiljem lisan rohkem pilte, kui fotoka aku laetud.
Arvamusi?
oskab keegi öelda,mitu lüli ühes lindis oli või pandi lülisid ükshaaval juurde.hülsipakkujale-palju hülss maksab.ma olen siin kodu taga lennuväljal nüüd paar päeva käinud ja lülisid tuleb päris robinal välja,muidugi igale poole ei saa ligi-maa on külmanud.
varing,kas need ikka on lennukikahuri lindid.minu linti läheb mürsk,mille läbimõõt on 5,2 sm ja mürsu pikkus 33sm.pildil on laskemoon hulga väiksema kaliibriga.võib-olla,et räägime ka üksteisest mööda.lindilüli pikkus on 14sm ja laius 8,2sm.kui vaja,võin pildid üles panna.
panen siis pildi.see väiksem lint peaks olema pardakuulipilduja või flaki oma.kõik leitud kodu tagant,kus oli sõja ajal lennuväli.vanemate külaelanike jutu järgi käis lennuväli 44-aastal 4-5 korda käest-kätte.paar päeva tagasi leidsin veel 6 lüli.
suured tänud varing.paistab,et tema ise.see 5,2 võtsin põhja läbimõõt.ah-jaa all on kiri 184 k.veel on mingid numbrid aga pean vähe puhastama-ei saa hästi aru.