ACHTUNG/www.wehrmacht-marketender.com/aivo buinevitš
Kindlasti peaksid KÕIK sellised intsidendid lahenduse leidma.
Vahet ei ole, kui suur on tehingu väärtus.
Nagu mainisin, olen viie eelneva aasta jooksul foorumlastega (ka tundmatute liikmetega)asju ajanud ja tõrgeteta, probleemid on tekkinud viimase poolaasta sees.
Kahju, kui kaob senine usaldusväärsus.
Vahet ei ole, kui suur on tehingu väärtus.
Nagu mainisin, olen viie eelneva aasta jooksul foorumlastega (ka tundmatute liikmetega)asju ajanud ja tõrgeteta, probleemid on tekkinud viimase poolaasta sees.
Kahju, kui kaob senine usaldusväärsus.
Aivo
Tere,
Informeerin siis foorumi liikmeid, külalisi ja muidu uudistajaid.
Teema sai avatud 4.nov ning olles peaaegu kogu perioodi vältel kuni tänaseni jälginud tema tegemisi, otsustasin oma nö uhkuse maha suruda ning kohtusin Aivoga täna omal initsiatiivil. Vestlesime, arutasime kujunenud situatsiooni üle, mis tema jaoks ei ole laiemas mõttes lihtsate killast. Leppisime, et teen tema kasuks mõningaid mööndusi. Ta arvas, et enne kui ta saab toimetama hakata, võib veel max minna nädal-paar.
Palun siia postitusi hetkel mitte lisada ning adminnil see teema sulgeda, kuid mitte kustutada, kuni 28.01.09. Siis 29.01 avame selle teema uuesti ning vaatame, mis on vahepeal saanud.
P.S
Postitus on lisatud Aivo teadmisel.
Informeerin siis foorumi liikmeid, külalisi ja muidu uudistajaid.
Teema sai avatud 4.nov ning olles peaaegu kogu perioodi vältel kuni tänaseni jälginud tema tegemisi, otsustasin oma nö uhkuse maha suruda ning kohtusin Aivoga täna omal initsiatiivil. Vestlesime, arutasime kujunenud situatsiooni üle, mis tema jaoks ei ole laiemas mõttes lihtsate killast. Leppisime, et teen tema kasuks mõningaid mööndusi. Ta arvas, et enne kui ta saab toimetama hakata, võib veel max minna nädal-paar.
Palun siia postitusi hetkel mitte lisada ning adminnil see teema sulgeda, kuid mitte kustutada, kuni 28.01.09. Siis 29.01 avame selle teema uuesti ning vaatame, mis on vahepeal saanud.
P.S
Postitus on lisatud Aivo teadmisel.
infoks
Paljude arvates olem mina sitta ja pori loopinud. Tänase päeva seisuga on pigem Buinevitš endale ISE SITAÄMBRI PÄHE VALANUD JA TA ULBIB PÄRIS SÜGAVAL ,KUI TA MITTE JUBA PÕHJA VAJUNUD EI OLE, SITA SEES MUIDE, nii on lood.
See ei ole ainult minu ja tema probleem nii nagu enamus arvasid, kõlapind on OLULISELT laiem. Seda näitavad minule saabunud kõned ja ps postitused. LUBADUSED ON SENI JÄÄNUD LUBADUSTEKS, vaatamata sellele, et olen temaga 2x kohtunud, vestelnud ja ta on tunnistanud, et kõik on kohe ok.
Loomulikult, on arusaadav, et osadel on temaga positiivsed kogemused minevikust, kuid nüüd on olevik ja tulevik ja see on juba hoopis teisest puust teema.
Postitus on kirjutatud hoiatava eesmärgiga.
Aivo sõbrad andke nüüd tuld.
)
See ei ole ainult minu ja tema probleem nii nagu enamus arvasid, kõlapind on OLULISELT laiem. Seda näitavad minule saabunud kõned ja ps postitused. LUBADUSED ON SENI JÄÄNUD LUBADUSTEKS, vaatamata sellele, et olen temaga 2x kohtunud, vestelnud ja ta on tunnistanud, et kõik on kohe ok.
Loomulikult, on arusaadav, et osadel on temaga positiivsed kogemused minevikust, kuid nüüd on olevik ja tulevik ja see on juba hoopis teisest puust teema.
Postitus on kirjutatud hoiatava eesmärgiga.
Aivo sõbrad andke nüüd tuld.

- Frundsberg
- Huviline
militaarnetis oli üks samalaadne teema, summad, millest jutt käis, olid küll ilmselt oluliselt väiksemad kui praeguses teemas:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... highlight=
Äkki saavad abisoovjad sealt mõne hea näpunäite kuidas petturiga asju edasi ajada.
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... highlight=
Äkki saavad abisoovjad sealt mõne hea näpunäite kuidas petturiga asju edasi ajada.
- Frundsberg
- Huviline
Mis nad ikka kujunenud on kui inimene teadmata kadunud
. Pole midagi öelda ega kedagi teist peale iseenda süüdistada - liigne usaldus on alati kurjast.
Nüüd on siis wehrmacht-marketender.com-i leht ka maha võetud, nii et see teema on vist sellega siis ka lõppenud
.

Nüüd on siis wehrmacht-marketender.com-i leht ka maha võetud, nii et see teema on vist sellega siis ka lõppenud

Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
- Frundsberg
- Huviline
Oleks hea kui saaks siis ka teisi foorumlasi asjade käiguga kursis hoida. Imelik, et enne nii hea reputatsiooniga kaupmees suudab sellise jama kokku keerata ja kümnetele inimestele kõige labasemalt tünga teha. Ka endal jäi sinna nii raha kui asju sisse.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.