M: RAAMAT
Plun lugeda ost-müük reegleid näituseks enne postitamist. Ma olen inimestele ennem PS-i kirjutanud ja palunud postitust muuta. Et ei tekiks sellist asja nagu on praegu-aktuaalne müük toimub mitmes foorumis korraga. Ostjate narrimine on see. Pange asi ühte foorumisse ülesse (kus müük toimub) ja teise ainult link. Edasi ei hakka kirjutama ja paluma ära muutmist vaid kustutan teema mui märkan, et müügikeskkond on mõnes kohas veel. Loodan mõistvat suhtumist. Tänud.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Absoluutselt asjaga nõus. Muidu on nagu nii, et siin foorumis kuulutus, aga "tegelikult" müün asju keskturul arbuusimüüja kõrval. Täpselt nii, narrimine see on ja konkreetsus puudub.kass kirjutas:Plun lugeda ost-müük reegleid näituseks enne postitamist. Ma olen inimestele ennem PS-i kirjutanud ja palunud postitust muuta. Et ei tekiks sellist asja nagu on praegu-aktuaalne müük toimub mitmes foorumis korraga. Ostjate narrimine on see. Pange asi ühte foorumisse ülesse (kus müük toimub) ja teise ainult link. Edasi ei hakka kirjutama ja paluma ära muutmist vaid kustutan teema mui märkan, et müügikeskkond on mõnes kohas veel. Loodan mõistvat suhtumist. Tänud.
Viimati muutis ormsö, T Dets 30, 2008 10:12 pm, muudetud 1 kord kokku.