Homme toob üks tegelane müügiks kaks vanat Rootsi frentši.Ikka see vana ja hea värk, millest huvilised endale saksa vorme ratsivad......
Suurused on kahjuks väikesed-meie mõistes nr 48.Ainuke pluss on see, et frentšid on uued (idiotism neid uuteks nimetada)-kasutamata.
Mehike soovib saada tükist 225 , kui mõlemad, siis 425.-
Kuna pole minu jagu, ei saa ka hinda kommenteerida.Pealegi ei kujuta ette, kas summa on normaalne või mitte. Frentšid on müügil ainult reedeni ja kui sellels ajaks pole ostetud, rändavad edasi....
Kui kellegil vähegi huvi on, andke teada!
Homme müügil
Homme müügil
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
kahjuks on juba hinnad kompassis 300 (ainult frents-pükse ei ole).Ma ostsin sealt suvel eelviimase ära ja nad ütlesid et juurde ei tule ka-nood mis müügil olid seal pidid olema alles filmist inimesed sõdurisinelis.
Viimati muutis gaasimask, K Mär 01, 2006 9:16 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tore ju
See on ju tore, et Kompassis on neid müüa 100 või 10 krooniga.Minu jutus oli selgelt kirjas, et pole minu asjad ja pole mõtet seda teemat keerutada. Ja nädal aega tagsi müüdi ühes Samaaria poes sama vormi pükse- ühes poes 95 ja teises küsiti 230. Ja mis sellest siis järeldub? Kas hinnad peavad olema ühtlustatud Kompassi järgi???
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Kuperjanov
- Huviline
- Niederland
- Veteran