saksa granaat
Need kallimad sääl olid(mälu mööda) udukaika varred. Mis tunduvalt vähemliikuvad kui tavalised.No ma ei tea... Alles hiljaaegu müüdi kas siin foorumis v militaaris poolpiduseid kaikavarsi koos mingite lisavidinatega (otsakorgid osadel jms) u 1000.- või rohkem tükk, osteti ka ära, kui õigesti mäletan
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Jutt muidu õige. Kuigi mind see antud müügiartikkel etriti ei eruta siin, ettevõtjana aga peaks siiski mõne tõe ettevõtlusest aga väljaütlema. See et kuskil mingi lätlane või rahanäljas poisike a-la müüs mingil hetkel mingit asja mingi hinnaga ei tähenda et niisee koguaeg ja igalpool on. See on enamvähem sama kui et Kuweidis maksab bensiiniliiter 50 USA penni ( Ja mis maksab see siin ? ) ,või et kui mingi tegelane ostab pangalt võlgniku maja miljoniga, mille siis võlgnik ehitas jõudehetkel 3 miljoniga. Igat taiest ning selle päritolu ja müügihetke/ajendit peaks ehk eelkõige eraldi vaatlema, mitte alati otsima mingeid parallele kes ja kuskil midagi sai/müüs/ütles vms. Aga kõigile edu tehinguis !
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Seesama rahanäljas poisike, oli läti laada kõige vihasemate hindadega müüja ja Kurtna laadal kaikaid müünud narvakad teadsid väga hästi, mida nad pakuvad ja mis hinnaga.
Sina, kui ettevõtja oled vast hoopis mures minu hindalaostava jutu üle?
Meil ju reegliks, et küsida võib kõike!
Oma arvamus võib aga igalühel olla ja mõnikord saab see ka välja öeldud.
Edu ettevõtluses!
Sina, kui ettevõtja oled vast hoopis mures minu hindalaostava jutu üle?
Meil ju reegliks, et küsida võib kõike!
Oma arvamus võib aga igalühel olla ja mõnikord saab see ka välja öeldud.
Edu ettevõtluses!