Ostan münte ja marke

Osta, müü ja vaheta ...
Vasta
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Huviline

Ostan münte ja marke

Postitus Postitas Kuperjanov »

Kas kellelgi on müüa III Reichi aegseid münte või marke? Eriti huvitavad mind need margad, kus poseerib A.Hitler.
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

margad=Hitler

Postitus Postitas kortik »

Kamraad Kuperjanov, ega sa midagi segamini ei aja? Mina küll ei mäleta, et riigimarkadel Hitler pooserdaks??? Praegu mul ees-1,2,5,20 ja 50 margane.Ühtegi Aadut näha pole. Ja ega müntidel ka teda pole. Järsku otsid hoopis muud??? Näiteks hoopis m a r k e:postiringlusvahendeid???
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
Niederland
Veteran

Postitus Postitas Niederland »

Kamraad Kuperjanov käänas sõna lihtsalt valesti. Hitleri larhviga rahatähti küll polnud.

Hitleri pildiga margid on väga levinud, mul endalgi on neid ropusti, kirjas nt. Ostland või Ukraine.
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Huviline

Seda ma tean, et Hitleri pildiga rahatähti pole. Vabandust, et segadust tekitasin. Otsin Hitleri pildiga marke(postiringlusvahendeid). On kellelgi pakkuda?
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Margid

Postitus Postitas kortik »

Peab oma varasalved üle vaatama.Pole ammu oma margialbumites tuhninud.Aga ma usun, et midagi leiame. Mis seisukorras peaksid margid olema. On sul neid vaja kui filatestile või......
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Huviline

Ei ole vaja nagu filatestile, pole suurem asi margikoguja ise. Niisama mõtlesin, et võiks kodus paar tükki olla. Seisukorrast rääkides, siis võiks ikka suht normaalses seisus olla. Mitte ümbriku pealt ära aurutatud, ikka nagu uut.
Kasutaja avatar
BagOMoney
Kasutaja

Postitus Postitas BagOMoney »

ma sain vanaisalt päranduseks suured margikogud,ja seal on omaette osas ka reich'i aegseid kirjamarke(paarsada marki alates 1933-1944),enamus neist on hea välimusega...aga eriti huvitavad oma saksa keisririigi margid(wilhelmi ajast)...enivei ma siiski arvan et iga tervelt mõtlev filatest ei müüks neid sest nende väärtus kasvab igapäevaga.Oleks pigem huvitatud vahetamisest või juurde ostmisest.
THE FIGHT GOES ON!
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”