ACHTUNG/www.wehrmacht-marketender.com/aivo buinevitš
ACHTUNG/www.wehrmacht-marketender.com/aivo buinevitš
Tahaks omi mõtteid jagada ja kui võimalik kuulata ka teiste tähelepanekuid, arvamusi, pretensioone seoses kodanik AIVO BUINEVITŠ/ÜKSIK HUNT suhtes.
Nimelt otsustasin anda realiseerimiseks http://www.wehrmacht-marketender.com (kuulub eelpool mainitet kodanikule) mõned esemed-raamat saksa pannaldest+hj pannal+6 k98 tääki.
Kuna aga müük ei läinud soovitud suunas (ei olnud soovi ka hinda alandada), siis otsustasin müüki antud esemed tagasi võtta.
Siitpeale on aga suhtlemine kodanik BUINEVITšIGA ühepoolselt raskendatud.
Seepärast tahtsingi küsida-on kellelgi samalaadseid kogemusi?
Olen kindel, et tegu on kelmiga.
Ilmselt on asjaomane info informeeritud ringkondades juba varem liikunud.
Organiseerimata inimesena ei olnud paraku sellest teadlik.
Jutu mõte-hoiatada teisi mitteteadvaid inimesi sama reha otsa astumast.
Nimelt otsustasin anda realiseerimiseks http://www.wehrmacht-marketender.com (kuulub eelpool mainitet kodanikule) mõned esemed-raamat saksa pannaldest+hj pannal+6 k98 tääki.
Kuna aga müük ei läinud soovitud suunas (ei olnud soovi ka hinda alandada), siis otsustasin müüki antud esemed tagasi võtta.
Siitpeale on aga suhtlemine kodanik BUINEVITšIGA ühepoolselt raskendatud.
Seepärast tahtsingi küsida-on kellelgi samalaadseid kogemusi?
Olen kindel, et tegu on kelmiga.
Ilmselt on asjaomane info informeeritud ringkondades juba varem liikunud.
Organiseerimata inimesena ei olnud paraku sellest teadlik.
Jutu mõte-hoiatada teisi mitteteadvaid inimesi sama reha otsa astumast.
Viimati muutis karl176, K Nov 12, 2008 6:17 pm, muudetud 5 korda kokku.
- Kessel
- Huviline
Minu kogemused Aivoga väga head, olen oma kaubad kenasti kätte saanud ja probleeme pole esinenud. Samas tean , et Aivo suht vähe Eestis viibib, nii et kannatust.
Küll sa oma esemed või raha ka kätte saad.
Küll sa oma esemed või raha ka kätte saad.
Sõda on riigi eksistentsi küsimus, elu või surma rajajoon, tee säilimisele või hukule. Selle hoolikas uurimine on paratamatu.
Ei ole mõtet vist kommenteerida kus kohast see must kass teie vahelt läbi jooksis, eks seda teate ise paremini.
Samuti kas see "musta pesu pesemine" siin ka midagi annab... ei oska öelda
Ainukene kaup, mida Halli Hundiga tegin, toimus just hiljuti. Kaupa pidin PIKKA AEGA OOTAMA
.... ja ainukene põhjus oli POSTI AEGLUS
. Miks selle välja tõin.... sest pakk oli välja saadetud nagu kokku leppisime ning seepärast siis siitpoolt ei ole kohe kindlasti mitte ühtegi pretensiooni hundile. Hoopis hea mulje jättis see, et kodanik ise võttis varem ühendust ning uuris kas kaup on juba käes, jne. Selles suhtes tema poolt hea teenindus ja halba sõna ei oska öelda.
Samuti kas see "musta pesu pesemine" siin ka midagi annab... ei oska öelda

Ainukene kaup, mida Halli Hundiga tegin, toimus just hiljuti. Kaupa pidin PIKKA AEGA OOTAMA

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Lugesin ja lisasin omapoolse ainukese kogemuse. Kas see on keelatud või
Lihtne soovitus - sa ei saa kuidagi muuta või olematuks teha teiste inimeste arvamusi, olgu nad siis head või halvad. Sinu oma oleme siin foorumis juba kuulnud. Juhul kui sul on tõesti probleeme, ehk pöördud vastavate organite poole, kes selliste asjadega tegelevad. Ja ära saa valesti aru, keegi ei taha oma asjadest ilma nii viisi jääda aga sellisel juhul ajad asju väga valest otsast alustades.
Minu isiklik arvamus - suur arusaamatus, mida mehed saaks sõnadega omavahel lahendatud.
Just my two cents
Noor

Lihtne soovitus - sa ei saa kuidagi muuta või olematuks teha teiste inimeste arvamusi, olgu nad siis head või halvad. Sinu oma oleme siin foorumis juba kuulnud. Juhul kui sul on tõesti probleeme, ehk pöördud vastavate organite poole, kes selliste asjadega tegelevad. Ja ära saa valesti aru, keegi ei taha oma asjadest ilma nii viisi jääda aga sellisel juhul ajad asju väga valest otsast alustades.
Minu isiklik arvamus - suur arusaamatus, mida mehed saaks sõnadega omavahel lahendatud.
Just my two cents
Noor
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kokkuvõtvalt.
Ma loodan, et foorumi liikmete poolt, külaliste poolt, niisama uudistajate poolt tuleb kindlasti postitusi lisaks.
Olgu need pooldavad või laitvad, minul suva.
Hetkel on kõik minu 8 ühikut tema käes. Seniks kui need seal on minu arvamus negatiivne ja teema tõstatus jääb jõusse.
Vaielge vastu kui soovite.
Ma loodan, et foorumi liikmete poolt, külaliste poolt, niisama uudistajate poolt tuleb kindlasti postitusi lisaks.
Olgu need pooldavad või laitvad, minul suva.
Hetkel on kõik minu 8 ühikut tema käes. Seniks kui need seal on minu arvamus negatiivne ja teema tõstatus jääb jõusse.
Vaielge vastu kui soovite.
Viimati muutis karl176, K Nov 05, 2008 12:11 pm, muudetud 3 korda kokku.
Eks iga müüja ja ostja vahel tekkida lahkhelisid, inimesed on ju tihtilugu erinevad ja lootused ning ootused samuti. Enamasti tekivad probleemid suhtlemise vähesusest või selle puudumisest, samuti mis tooniga suhtlemist alustatakse. Kui emotsioonid põhjas ei lahene tavaliselt ükski situatsioon.
Ise antud müüjaga vaid paar korda kaupa teinud, kiitma ei hakka. Avalikult ei viitsi siin keegi hakata musta pesu pesema kui seda oodati. See, mida omavahel tagaselja räägitakse on hoopis teine lugu, arvamust näkku tavaliselt ikka ei öelda
Ise antud müüjaga vaid paar korda kaupa teinud, kiitma ei hakka. Avalikult ei viitsi siin keegi hakata musta pesu pesema kui seda oodati. See, mida omavahel tagaselja räägitakse on hoopis teine lugu, arvamust näkku tavaliselt ikka ei öelda

- Frundsberg
- Huviline
No mul on kaupa ka seal müügis olnud. Osa on müüdud ja rahagi saadud, osa on jäänud müümata ja kaup on tagasi saadud. Osa veel siiani müügis. Ei oskaks küll midagi halba asjaajamise kohta öelda ja ka telefoni teel on inimene täiesti kättesaadav. Ega see, et sa helistad 2 korda järjest ei tähenda seda, et sul oleks suurem lootus kedagi kätte saada kui 1 kord helistades. Endal on ka tihti telefon näiteks üldse väljas, ei maksa kohe paanikat tekitada. Sama kehtib foorumis postitamise kohta - ega sa ei jäta endast arukamat muljet kui teed ühe postituse asemel samal teemal 10.
Ükski müüja ei saa sulle garanteerida, et müüb asjad sinu poolt soovitud hinnaga maha. Ehk soovitus: ajage need vaidlused omavahel korda, saad kraami tagasi ja pole vaja foorumis räusata.
Ükski müüja ei saa sulle garanteerida, et müüb asjad sinu poolt soovitud hinnaga maha. Ehk soovitus: ajage need vaidlused omavahel korda, saad kraami tagasi ja pole vaja foorumis räusata.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.