Nagu ikka on Tapa linn üks tore koht, kust ikka midagi välja tuleb...
Binokkel koos rihmale käiva nahkvutlariga.
Tootja C. P. Goerz A.G, Berlin. Vutlaril ja binoklil sama tootjanimi. Binoklil veel kirjas: 6x24Armee-Trieder, D.R.P. seerianumber 375169ja tundub, et mitte tootja poolt raamile tehtud K-täht.
Huvitav millise sõjaga Eestimaale sattunud või hoopis meie poiste kasutada olnud?
Kindral kirjutas:Hõbedane jalaväerünnak! ex ta mingi 1500-1600 ole.
aitüma vstamat. sorry oma jutuga teemat läbustamast, aga küsin veel, kas seda ka muud värvi või materjalist on? Mulle pakuti 1000.- eelm nädal siukest, aga olen vähe tuhm nende märkide kohapealt veel.
Kindral kirjutas:Hõbedane jalaväerünnak! ex ta mingi 1500-1600 ole.
aitüma vstamat. sorry oma jutuga teemat läbustamast, aga küsin veel, kas seda ka muud värvi või materjalist on? Mulle pakuti 1000.- eelm nädal siukest, aga olen vähe tuhm nende märkide kohapealt veel.
Sõbralik soovitus: kui märke ei tunne, siis ära parem osta (eriti veel saksa teemat ja kui müüja pole asjatundja). 95% tõenäosusega saad võltsingu omanikuks.
Teine soovitus veel (ja mitte ainult Sulle):
Kui viitad eelnevale postitusele, siis võta vaevaks kaasnevad pildid viitest kustutada, sest väga on nüri oodata ja vaadata samade piltide kordumist teema avamisel. Teine asi, kui viidatav teema on tõesti kaugesse minevikku jäänud.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353