Noor kirjutas:Kui oleks eile teadnud, et täna sõbralt sellise asja ära ostan... poleks vist öösel magada rahulikult saanud . Igal juhul tänud abikaasale, kes põhimõtteliselt selle mulle muretses!
Ja täiesti juhuslikult õnnestus saada ka omaniku kohta infot!
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kamraad Noore dokument päris huvitav. Juudi rahvusest pataljoniülem. Seda pole eriti tihti kohanud. Tol perioodil, Punaarmees juutidesse eriti soojalt ei suhtutud ja tihti mindi just rahvuslikul pinnal ka autasustamisel mööda...
Aga antud mees tundub päris tegija olevat: paistab, et tegemist tavalise reservohvitseriga (tsiviilelus arhitektiga), kes on sõjas edukalt rühmaülemast pataljoni komandöriks tõusnud...Ja mitte mingi pataljoni, vaid tavalise laskurpataljoni...
ivalo kirjutas:Sa Kriuks oled pildindusest valeste aru saanud!
Pilotka eest pead kana ää kiskuma ja trikoloori asemele nõelutama, mette külle pääle torkima.
Eks tuleb siis süda kõvaks teha ning järsk lõige ellu viia. Seda enam, et kamraad Brunner käis juba ärarebitavat kana broneerimas ...
Kuufaas hakab näitama,et "rihmad" tagavad mu juurest lesta lasta
Ää siis neid kinni oia. Las läävad oma teed
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Panen Kamraadi MK palvel pööningult leitud raketipüstolist aktiivse pildi üles. Leid igaljuhul super. Sa võiksid nüüd oma vanale saksa raketikale oksjoni korraldada? See Sul ju ka tipp-topp!
Et kui ma nüüd jutust õigesti aru sain. "Z" ehk siis tagurpidi N?? Paluks pilta.
Too raketikas koos kabuuriga väga ilus leid.
Jäääära laiku pakun, et mõne suurema välitelgi paneel lahti harutatud.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.