esimene on wabariigi aegne eesti sõjaväe gaasimaskitorbik koos maski ja filtriga. kummist mask on natuke kuivanud ja väiksed praod kipuvad sisse tulema. hind 700.-
teine on 7,5 cm sturmgeschütz'i mürsukonteiner. hind 400.-
huvilistel pöörduda kasutaja kortik poole.
täpsema informatsiooni ja pildid saab samuti kortikult.
1. 7,5 cm Sturmgeschütz'i mürsukonteiner:
Mürsukonteineri hinna üle pole mõtet tingida, kuna selle hinnaga on ostja väljaspoolt meie foorumit juba olemas. Lihtsalt otsustasin algul pakkuda oma kamraadidele. Mürsukonteiner ise päris korralik. Auke, lömme pole. Osa väliskirjasid ning värvigi alles ja pärast teatud töötlemist tuleks värvi veelgi välja. Ei hakanud konteineri üldpilti saatma, kamraadid teavad niigi, millega tegu.
2. EW gaasimaskiga on olemas tingimise võimalus, kuna pikaajalisest seismisest on kumm üle kuivanud ja päris korralikult pragunenud. Muidu aga rihmamajandus, ja muu OK. Sobib kenasti kratile pähe tõmmata....
Viimati muutis kortik, R Aug 22, 2008 5:09 pm, muudetud 2 korda kokku.
Nokats on ikka SS-manite oma. Kuid tegu kahjuks kopiga, mis kapipäälset ilustab. Ostetud mõned aastad tagasi kamraad Ivalo käest (kui ma ei eksi). Koopia küll, kuid väga tore nokats. Muuseas, kamraad Kass! Vildid ootavad sind pikisilmi ja küsivad: "Millal me issi juurde saame"...
Sarvekoor kahjuks esialgu müüki ei lähe. Kuid kui hästi läheb, siis võib olla üks sarvik pudeneb juurde. Samast kohast, kust praegune. Siis saame kamraad Ivaloga jätkata sama koostööd, mida ennegi tehtud
P.S. Ja üldse, kui ma seda gaasimaskiga tonti oma kabinetis veel kaua vahin, seda rohkem see mulle meeldima hakkab. Võib olla mõtlen müümise üldse ümber...