Kas lennukist allapudenenud kest võib tappa?

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Vasta
Kasutaja avatar
Manurhin
Huviline

Kas lennukist allapudenenud kest võib tappa?

Postitus Postitas Manurhin »

Sai nädalavahetusel Rõuge kandis väike otsimine tehtud. Tuli välja üks Vabadussõja-aegne vene vindi kest (aastaarv 17 ja kirillitsas kiri "Kainok") ja veel üks mingi (see juba muidugi 2. MS)arvatavasti lennuki pardakahuri moona kest: pikkus 82mm, kal. 20mm. Mille oma see võiks olla? Ja seal elava sugulasega arutasime tükk aega, et kas selline taevast tulev kest oleks inimesele pähe kukkudes eluohtlik? Korraliku sinika saaks muidugi. Mida arvate, kamraadid?
Garrett ACE 250
Die Fahne Hoch!
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

Saksa oma ei tapa aga vene oma küll,juhul kui samal hetkel saabub südameatakk. :wink:
Eks tuleb kuidagi järgi proovida. Ma olen nöus tulema katsejäneseks. Kunagi lendas mul seisme meetrine aampalk kolme meetri körguselt pikki kuppelt-öötsuma vöttis raisk ,pilt läks punaseks ja äärepäält oleks iseendale tappa andnu. Nüüd käin ringi kiiver pääs.
Noh hokilitter pääks samas kaalus olema ,mis see kest-nu tuli seegi ükskord määramatu kiirusega kümnesse,nädal aega olid luubid kinni-pärast läksin tegin lätlasele kinnisilmi tagasi. Eks elu näitab-kuis ja millal kärvab.

PS! Vanades majades käige kindlasti nina püsti,siis nääte mis ülevalt poolt tulema hakkab-kas telkmantleid vöi kaikaid
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
faust
Veteran

Postitus Postitas faust »

Sa Brunner võtaks pööningult kukkuvaid betoonmiine ka vist peaga vastu.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

Oi hullu,ei noil tohe lasta maha kukkuda-puruks nigu pähklikoored. Kasulikum söösthüppega örnakest päästa-mis siss,et vöib pasa püksi pritsida :roll:
Öhh,aitab mul tänaseks-hüppan pää ees aknast alla ,rooman trepest üles,panen gaasimaske ette,pott päha ja magama- magama. :twisted:
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
ictta
Huviline

Postitus Postitas ictta »

7,62 ei usu et tapab , aga suuremad võivad küll
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”