Sattus selline õlitaja mul ette ja hakkas painama, et kas tegu võib olla militaarse/saksa päritolu asjaga või tavaline tarbeese. Ehk keegi teab midagi arvata. Siin teemas prantslane väidab, et saksa oma, aga minul seda tähist K2 ei ole: http://www.wehrmacht.pri.ee/foorum/phpB ... php?t=3975
Enda omast ei oska midagi arvata, markeeringuteks aint selle luugikese peal sisse taotud D.R.P. ja käepidemel 2.
Pildid siis:
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Hiljuti oli WAF-is sarnase kannu kohta küsimus ja seal väideti, et tegu kindlalt saksa armees kasutatud kannuga. Oli küll väheke teise moega, kui sinu oma ja ka miski RAL-värv oli seljas. Mina igatahes rõõmustasin end poologaraks, sest mul kapi otsas just täpselt sarnane isend (sain vist Brunneri käest, kui õieti mäletan... Brunn, ära näkku löö )
Mul nii räme kompjuuter praegu käte vahel, et saan hädavaevu teise taltsutamisega hakkama. Ei jaksa kuidagi WAF-ist seda linki otsima, aga leida seda kerge- teema asub alafoorumis WH Equipment.
A Brunneri palge ette kohe kergem ilmuda teinekord
Panen siis oma õlikannud ka nähtavale. Kadunud isale meeldisid säärased kannud, seepärast sai neid koju ka tassitud. Vaevalt, et need militaarset päritolu on, pigem rehepeksumasinate jms. masinate juurest pärit. Erinevatel kannudel erinevad numbrid peal. Osadel ka mahu mõõt peal.