Kurtna laat.
Mis kella ajal see käru siis ära umbes rändas. Ise jõudsin laadale mingi 7 läbi millegagi ja ei näinud midagi. Paljudes kohtades müüdi ka suuri miinipilduja miine, läikisid teised kui jõulu ehted, mis need ka maksata võisid. Palju oli ka saksa kankusid, kas keegi ka nende hinda umbes uuris. Ise parem ei hakanud ennast õrritama, kuna endal neid juba hunnik aga kartsin et ei suuda võibolla vastu panna.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Parem olla kui näida.
Käru loksus minema keset valget päeva. Ajasin just oma "kastivärki",kui profist müügimehel läksid silmad äkitselt rattaks ja korinal tuli:"Kust see veel välja ilmus......?!" Uhh!
Elektrikute kankud olid -üits viiekas ja tönö seitsmekas. Kas läksid ka loosi ,ei seda tea. Ehk müügimehed valgustavad

Elektrikute kankud olid -üits viiekas ja tönö seitsmekas. Kas läksid ka loosi ,ei seda tea. Ehk müügimehed valgustavad

Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Mina jäin isiklikult küll seekord laadaga rahule.
Üle pika aja sai jälle vanu tuttavaid näha.Kaupa oli kõvasti,aga seda mida otsima läksin kahjuks ei leidnud.
Kuna tühjade kätega ei olnud tahtmist koju minna,siis vedasin Tagadilt seekord kaasa sellised esemed.
K98 täägi ja varajase lufti pandla.
Nüüd tuleb taas rahapauna täitma hakata,sest sügis jälle varsti ukse taga ja 5 oktoober käes
Üle pika aja sai jälle vanu tuttavaid näha.Kaupa oli kõvasti,aga seda mida otsima läksin kahjuks ei leidnud.
Kuna tühjade kätega ei olnud tahtmist koju minna,siis vedasin Tagadilt seekord kaasa sellised esemed.
K98 täägi ja varajase lufti pandla.
Nüüd tuleb taas rahapauna täitma hakata,sest sügis jälle varsti ukse taga ja 5 oktoober käes

-
- Kasutaja
hakkab jälle kurtna aeg tulema
mul selline küsimus, mis kell peaks kohal olema, et normaalselt autot parkida saaks ja ülelüldiselt, mis kell läheb lettide taga kauplemine lahti või peab tõesti ennast juba hommikul kell 5 platsi äärde valmis seadma?
olen kuulnud kõlakaid, et hea kaup tehakse hommikul kella 5- 7 on see tõesti nii...

mul selline küsimus, mis kell peaks kohal olema, et normaalselt autot parkida saaks ja ülelüldiselt, mis kell läheb lettide taga kauplemine lahti või peab tõesti ennast juba hommikul kell 5 platsi äärde valmis seadma?
olen kuulnud kõlakaid, et hea kaup tehakse hommikul kella 5- 7 on see tõesti nii...