eesti üksusega pole mingisugust seost.Kas see zetoon mitte Eesti üksusega seotud pole kuidagi?
meil oli küll 47. rügement aga esiteks oli see waffen-ss alluvuses (pildil olev zetoon on wehrmacht) ja teiseks oli see jalaväerügement.
Tuleb vist minna ekskursileKriuks kirjutas:Ega keegi sellest kurikuulsast kolmjalast pilti ei juhtunud tegema
Seda käru veeretamist nägin suisa ise ning minu meelest oli tegemist juba eelmisel Kurtnal kamraad LoCo poolt jäädvustatud ühikuga ...vre kirjutas:Brunneri kirjeldatud moonakäru läks vist üle lahe põhjpoole.Vähemalt sikutati see soome numbrimärgiga Defenderisse.Tea ,mis hinda kärust ka küsiti?
Kas Defenderi numbrimärgist?plekkpea kirjutas:Kas keegi pilte ka tegi?
Äääh,mul oli plaanis aga Sa isi ehmatasid mind hommikul kohe pimedaks!No läks lihtsalt meelest kohe ära! Nii ilus kaubiku sisikond oli!plekkpea kirjutas:Kas keegi pilte ka tegi?
Väljakaevatud parabellumi eest küsisid need samad lätlased 4000 krooniplekkpea kirjutas:Esimese empii eest küsiti 2000 dollarit![]()
Käru pilt jah eelmise Kurtna ajast, müüja oli Rakvere antiigiärikas ning 400 eurot oli rauast hind... kõlas lause, et "kui täna ei müü, siis järgmine kord", mis osutus tõeks...Kriuks kirjutas:minu meelest oli tegemist juba eelmisel Kurtnal kamraad LoCo poolt jäädvustatud ühikuga ...