Sensatsioon!
-
- Huviline
-
- Huviline
- labidamees
- Veteran
- desert eagle
- Huviline
Sa võid ju harjaga lihtsalt oksiidi maha lükata aga kasutegur on null.Kuna mõne aja möödudes on see asi sul jälle roostes.Peatada tuleb oksüdeerimis protsess.Ja hiljem tuleb asi konserveerida et protsess uuesti ei käivituks.Need hinnad on Oü"Kanut"-i poolt välja käidud.Nemad tegelevad esemete restaureerimisega.Samas Iisaku koduloo muuseum lasi neil ära puhastada Maksim kuulipilduja mis aeti Kanuti poolt täiesti haljaks ja konserveeriti.Tegelikult on lood nii et haljast Maksimit ei ole olemas.Alusvanker ja jahutussärk on originaalis värvitud.Ja töö hind oligi 10 000 EEK-i.
-
- Huviline
Ei ole raha ja ei ole raha,muud nagu kusagilt ei kuulegi. Ma ei saa aru,millest selline suhtumine,kui asjad ju sisuliselt kandikul kätte toodi? Ja nüüd need siis ilmselt ka sinna ära mädanevad. Tegemist ju aastate poolest rariteetidega,miks nüüd siis mädaneda lastakse? Võtad leiad sellise koguse asju lased ise restaureerida oled vaenlane olgugi ,et asjad enam edasi ei hävine.Annad niisama ära nagu nõutakse lastakse edasi mädaneda.Mitte ei saa aru kuidas õige on? Kus nüüd on eksperdid ja muinsuskaitsjad ja muud igasugused kiibitsejad? Miks keegi siis ennast ei liiguta? Mina olen järeldusele jõudnud,et midagi ikka enam riigile anda ei või. Ennem olgu eravalduses vähemalt säilivad.
-
- Huviline
Re: Sensatsioon!
No,nii kallid kamraadid! Tuleb jälle vanast asjast uues kuues pajatama hakata.Keiss ikka selles paljunäinud Vickersi pritsis.Ei hakka eelnevat kordama,selle kohta saab netist infi küll ja küll.Nagu teate sai see asjandus peale politseist tagasi saamist deponeeritud sinna,kus see praegu on.Aktiga ja ohvitseri ausõna peale.Nüüd oli teist vajakaheks kuuks seoses " Ugala" suvelavastusega enda kätte deponeerida.Helistasin ja öeldi,et Ok tule teeme dokumendid ära ja korras.Kui kohale jõudsin selgus,et ei saa kohe kuidagi kätte.Kohe mitte kunagi ei saa.Olevat teine vahepeal staatust muutnud.Korpusest ja alusvankrist on järsku saanud relv ja muuseum ei tohi relvi kellelegi väljastada
.No tegelikult ei tohiks nad neid ka ise deaktiveerimata kujul omada.Ja see,et relvaga teostati kõik vajalikud toimingud politseis on igati õigustühine ,sest toimingute teostaja on politseist kinga saanud,prefekt Otsalti pundist jne.Ma siis arvasin,et ,kuna minu omandiõigust pole keegi tühistanud siis deponeerin asja edaspidi raha eest.Selle peale pisteti karjuma,et ma pole isamaaliselt mõtlev inimene ja üldse lasevad nemad selle pritsi nüüd tükkideks lõigata.Ja nii jäigi.Vangi lubati ka panna,kuna oman relva.Nüüd on huvitav situatsioon: Lõuna pol.prefektuur on mulle 2006 .a. andnud kätte suure tulejõuga tsiviilkäibes keelatud relva.Mina ja muuseum oleme teinud relvatehingu.Ei loe ka see,et seoses ühe koleda krim.asjaga vaatas Kapo selle asja üle ja siis see veel relv ei olnud.Aga no trikimehed suudavad ka vikati kahuri nime all arvele võtta.Pere tahtis ka asja näha,kui juba kohapeal oli,aga ilma piletita ei lastud
.Nüüd olen siis näinud,et igasuguste kokkuleppeliste dokumentidega võib peldikusse minna.Ohvitseri ausõna olen ka näinud.Ma ei saa aru,mis neil seal viga on?.Oleksid teise ju kahe kuu pärast tagasi saanud.Tuttav riigikohtunik hakkas seda keissi kuuldes väga pikalt ja kõvasti naerma.Pärast ütles,et tegelikult peaks selle asja peale nutma.Ja kõva häälega,sest mõned inimesed panevad ikka täiega segast.Eks näeb,kuidas laheneb,aga kindlasti kuidagi laheneb.Ei kavatse,sellise sigaduse peale küll niisama istuda.

Peale siseministeeriumi algatet idiootlik-halenaljakat nugatääkide keelamise keissi ei üllata mind näit enam miski 

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
pole hullu,kardinal.minult korjati kõik vanad roostetanud rauad kokku ja viidi ekspertiisi.torud olid sellises seisus,et keera põlve peal kõveraks.päris naerma ajas alul see värk.nüüd enam naerma ei aja,sest ekspertiisi maksumus tuli kroonides 51000.kas ekspertiisi üle ka mingi kontroll on.üldiselt tegi kapo mulle üks null ära,kuna ma ei rääkinud seda,mida nemad teada tahtsid.eks elu õpetab ja olgu ka teistele hoiatuseks.
Kindlasti proovi prits sealt kätte saada ja kuhugi muuseumi rahvale vaatamiseks üles saada.
Nagu näha, ei vääri ääreala sellist eksponaati.
Jah, jama lugu!ivalO kirjutas:Kindlasti proovi prits sealt kätte saada ja kuhugi muuseumi rahvale vaatamiseks üles saada.
Aga miks siis kohe muuseumi? On ju teisigi häid kasutamiskohti. Nagu juba nimetatud suveteatri varjant. Ja näiteks oleks ka Türi Lokuta lasteaed huvitatud kuulipildujast mõneks kuuks mudilastele õue mängimiseks , talveks lubaksime tagasi, siis õues teised mängud juba. Kindlasti oleks huvilisi veel, head asja ikka osatakse hinnata, asutuste suvepäevad jne...
-
- Huviline
Ma ei näe mitte ühtegi põhjust,miks ma seda kätte ei peaks saama.Ei juriidilist ega muud.Eks selle keissi taga ole ääremaameeste iseenese tarkus.Arvavad,et Kapo rullis meest nüüd sõidame üle.Ei õnnestu.Ka KGB rullis,ka ei õnnestunud.See asi on liialt kuulus ja selliste asjade ümber targad inimesed ei jura.Aga eks mehed ise teavad.Targad teised.
.Ei saa selle keissi juures aru kuidas inimesed saavad rääkida isamaalisest kasvatusest,kui ise on kõige tavalisemad kelmid?.Aga kodulehel kutsuvad üles deponeerima ja hoiatavad kelmide eest,kes militaarvara üles ostmas käivad
.Eks ootan teabenõude vastuse ära. Ja siis edasi ja edasi,ning ,kui vaja siis veel edasi.Ja seda keissi ma veel promon.

-
- Huviline
Kui lugupeetav isand ppp on selle lasteaia asukas võib alati ühendust võtta
.