Oma kanistreid vaadates ja siin kankusid vaadates selline tähelepanek, et enamus kanistritel on käepideme korgi poolne kinnitus küljelt vaadates suht robustselt keevitatud, mõne puhul jääb mulje nagu oleks keegi ise keevitanud.
Samas nendel 2 vee kankul on sama kinnitukoht hoopis teistsugusem, korralikum.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Sama panin ka täna ise tähele, veekankudel käepide allapoole toodud ja nagu punktkeevitusega kokku lastud, väljanägemine viisakam. Aga seestpoolt kuulu järgi peaks need olema emailitud, mul üks seest roostes, teine värvitud.
Kenad kanistrid jah. Pildilt paistavad sellised niisked, et kuidas mudu päevavalgel vaadates selle originaalvärviga on. Siin see välk petab natuke ära. Sul vedanud oled pääsenud ülevärvitud kanistritest.
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Ma olen neid naftaga pesnud, sellest niisked, eks neid ole värviga mäkerdatud ka, mõne olen üleni katsunud puhtaks teha,et originaalvärvi ka näha jääks, tülikas ta on. Õnneks suurem osa normaalsed, aga roostest peaks nõnda lahti saama, et originaalvärv maksimaalselt säiliks, aga mis vahend selleks parem on, teab keegi soovitada?
Ma olen mäkerdanud objekti piduriöliga,lasnu möne pääva srahu olla ja siis-rellaka ja trasharjaga kallale ! Seda muidugi vöimalikult pehme harjaga ja hellalt. Pärast relvamäärdega üle.