Seda kindlasti mitte1661 kirjutas:Meetripikkune ta tõesti ei ole.

Vohh,asi läks skaala pääle! Kas möni mees saaks selle skaalavärgi siin lahti seletada.1661 kirjutas:Oleks hirmus tore kuid minu omal pole mingit skaalat. Vaatasin mõlemast toru otsast-netu.
Lõhnab kuidagi selle järele, et Rootsi on kunagi oma inventaari alla võtnud ja siis reservladudest abina meile saatnud? Kaitseliidus oli minuteada III riigi aegadest pärit mg raudu, binokleid jne.brunner kirjutas:Vohh,asi läks skaala pääle! Kas möni mees saaks selle skaalavärgi siin lahti seletada.1661 kirjutas:Oleks hirmus tore kuid minu omal pole mingit skaalat. Vaatasin mõlemast toru otsast-netu.
Kanadest niipailukest,et mul ühel kiikril kaks vahvenamti(WaA202) pääle virutatud,lisaks veel kuningakroon. KarlZeiss.Jena. Dienstglass 6X30 Seerianummer 1910386 ,H/6400 -ju siis Adolf omal ajal optikat ruootsimaale eksportinu? Müstika!
Mina tean ,et scoutis on osa Mg42 ka söjaaegsed,siis tagavaraosade taskud,kolmjalad ja siis telemeetriad.LoCo kirjutas:Lõhnab kuidagi selle järele, et Rootsi on kunagi oma inventaari alla võtnud ja siis reservladudest abina meile saatnud? Kaitseliidus oli minuteada III riigi aegadest pärit mg raudu, binokleid jne.brunner kirjutas:Vohh,asi läks skaala pääle! Kas möni mees saaks selle skaalavärgi siin lahti seletada.1661 kirjutas:Oleks hirmus tore kuid minu omal pole mingit skaalat. Vaatasin mõlemast toru otsast-netu.
Kanadest niipailukest,et mul ühel kiikril kaks vahvenamti(WaA202) pääle virutatud,lisaks veel kuningakroon. KarlZeiss.Jena. Dienstglass 6X30 Seerianummer 1910386 ,H/6400 -ju siis Adolf omal ajal optikat ruootsimaale eksportinu? Müstika!