Vandenõuteooria
Vandenõuteooria
Kallid kaasfoorumlased. Kas ei ole teile mõttesse tulnud mis ajab ühte inimeselooma teinekord mitu kilomeetrit metsaradu kõmpima ja vanasse kaevikusse v. punkrisse oma olmeprügi puistama. Mina isiklikult hakkan juba kahtlustama kindlat plaani segada detektoriga otsijate tegevust. Huvitav on see et ära on visatud just sületäis metallist konservikarpe- purke. Konservikarpe ja vanu voodireforme on positsioonidel nii vanu kui ka täitsa värskeid- nii on märgata nende reostajate tegevuses kummalist järjepidevust. Igatahes valusalt peab vastust andma igaüks, kes sellise tegevusega vahele peaks jääma.

Re: Vandenõuteooria
Vaevalt, et nüüd tegemist on sihipärase vastutegevusega detektorismile. Ise ka aeg-ajalt imestan, aga leidub siiski NIIII uskumatult lolle inimesi, kes ei tule ilmselt selle pealegi, et võiks oma metallikola hoopis vanaraua kokkuostupunkti vedada ja seega vähemalt mõne 2l plastpudelis kange õlle rahagi teenida. Igatahes, reostajatel on siiamaani veel vedanud - selles mõttes, et ükski neist pole minule vahele jäänud...taawet kirjutas:Kallid kaasfoorumlased. Kas ei ole teile mõttesse tulnud mis ajab ühte inimeselooma teinekord mitu kilomeetrit metsaradu kõmpima ja vanasse kaevikusse v. punkrisse oma olmeprügi puistama. Mina isiklikult hakkan juba kahtlustama kindlat plaani segada detektoriga otsijate tegevust. Huvitav on see et ära on visatud just sületäis metallist konservikarpe- purke. Konservikarpe ja vanu voodireforme on positsioonidel nii vanu kui ka täitsa värskeid- nii on märgata nende reostajate tegevuses kummalist järjepidevust. Igatahes valusalt peab vastust andma igaüks, kes sellise tegevusega vahele peaks jääma.

P.S. Las siis pärast traumapunktis või politseis seletab, et istus kogemata maa sees püsti olnud vana päevavalguslambi otsa... Ja nii 3X järjest

Garrett ACE 250
Die Fahne Hoch!
Die Fahne Hoch!
....
Kulla kamraadid! Pole mõtet arendada vandenõuteooriat, mis oleks suunatud detektoristide ja teiste ajaloohuviliste vastu. Süüdi on selles ikka meie riigi prügipoliitika ja midagi muud. Oma teenistuskohustuste tõttu olen sunnitud haldama üht ligi 400 ha suurust objekti. Seda ja selle ümbrust kontrollides leiab kõikvõimalikku prügi ja prahti kõikvõimalikes kohtades.
Kuigi, vahest on nendest tõbrastest ka kasu. Võite naerda, kuid mulle meeldib sellistes prügihunnikes tuhlata. Vahel õnnestub tänu sellele väga lihtsalt tuvastada, kes on koorma maha pannud ja siis on konstaablil põhjus kaabakaga tegeleda. Aga teine põhjus on selles, et prügihunnikust võib leida päris häid asju. Eelmise aasta jooksul olen leidnud: korralik maal (müüsin selle kohe 800 krooniga maha); kaks korralikku vokki; suure kilekotitäie kõikvõimalikke nõukaaegseid märke, mille hulgas oli ka väga palju korralikke ja otsitavaid; vana KL diplom; komplekt juubelimedaleid koos tunnistustega; väga ilus riidekirst; igati kabe petroolilamp "Wunderlampe" koos klaasiga; 100% värvi all vene kiiver СШ-40 koos sisuga, aastast 1948. Pluss muud pudi-padi...Ja loodan, et tulevikus leiab muudki
Kuigi, vahest on nendest tõbrastest ka kasu. Võite naerda, kuid mulle meeldib sellistes prügihunnikes tuhlata. Vahel õnnestub tänu sellele väga lihtsalt tuvastada, kes on koorma maha pannud ja siis on konstaablil põhjus kaabakaga tegeleda. Aga teine põhjus on selles, et prügihunnikust võib leida päris häid asju. Eelmise aasta jooksul olen leidnud: korralik maal (müüsin selle kohe 800 krooniga maha); kaks korralikku vokki; suure kilekotitäie kõikvõimalikke nõukaaegseid märke, mille hulgas oli ka väga palju korralikke ja otsitavaid; vana KL diplom; komplekt juubelimedaleid koos tunnistustega; väga ilus riidekirst; igati kabe petroolilamp "Wunderlampe" koos klaasiga; 100% värvi all vene kiiver СШ-40 koos sisuga, aastast 1948. Pluss muud pudi-padi...Ja loodan, et tulevikus leiab muudki

ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- labidamees
- Veteran