Grupipilt
???
Ja mis selles siis imelikku on, et punakomandör pildile jäänud on? Elementaarne. Ilmselt on tegemist õppusega, kuhu olid kutsutud välisriikide sõjaväeatašeed 
Kes viitsib ja vene keelest aru saab: "Военнослужащие — официальные Представители Наркомшенмора (военные и морские атташе) в иностранных государствах обязаны были быть в военной форме в следующих случаях:
на официальных приемах, торжествах и при нанесении официальных визитов иностранный властям;
на военных торжествах, маневрах, сборах, смотрах и учениях." -Väljavõte Punaarmee vormikandmise eeskirjadest, mis kehtisid 30-l aastatel. Kui vaja, võin ära tõlkida

Kes viitsib ja vene keelest aru saab: "Военнослужащие — официальные Представители Наркомшенмора (военные и морские атташе) в иностранных государствах обязаны были быть в военной форме в следующих случаях:
на официальных приемах, торжествах и при нанесении официальных визитов иностранный властям;
на военных торжествах, маневрах, сборах, смотрах и учениях." -Väljavõte Punaarmee vormikandmise eeskirjadest, mis kehtisid 30-l aastatel. Kui vaja, võin ära tõlkida

ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
ruusserg kirjutas:Minu meelest lätlast ei ole . Ei usu et midagi "tavapärast " toimumas on , miks muidu venelane kampa on võetud . Kas Eesti mingil ajal Venemaalt soomustehnikat ( või autosi ) ei tahtnud osta ?
See, et Eestis resideeruvate saatkondade sõjalised tegelased jälgisid (-vad) õppusi ja manöövreid oli (on) absoluutselt tavaline nähe

Mis puutub lätlast, siis VR kavaleri seljataga olev ohvitser tundus seda olevat (tundub siiski olevat ka poolakas, lõkmed vist Poola omad).
Pildi omanik saab luubiga ju kindlalt öelda

PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
...
VR-ohvitseri kõrval seisab Poola kolonelleitnant ehk podpolkovnik, selja taga seisev ohvitser on Poola kapten, pole vajadust luubiga vaadata.
Poolakatel on kohe hea auastet kindlas teha- "Rogatywka" ehk "Konfederatkalt" paistavad kohe kenasti ja kaugelt silma
Poolakatel on kohe hea auastet kindlas teha- "Rogatywka" ehk "Konfederatkalt" paistavad kohe kenasti ja kaugelt silma

ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Ok, ma sain siit Tallinna kandist aga niipaljukest kui aru sain siis olla ennem mind ka juba fotosid antiikidesse müüdud. Võib-olla siis sealt tuuriga sattus sinnkanti. Aga egas ainult ühte seeriat ka muidugi ilmutatud. Aga igastahes huvitav värk ikkagi
ma riputan ikkagi homme siia kahest pildist korraliku skänni ka siis rahval ka parem vaadata.

ma riputan ikkagi homme siia kahest pildist korraliku skänni ka siis rahval ka parem vaadata.